Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naktinio reido „pažiba“ – vilnietė, išmokusi vairuoti „automatą“, tačiau jo neįperkanti

Penktadienio vakarą ir šeštadienio naktį reidą rengę sostinės pareigūnai galėtų pagirti visus eismo dalyvius už drausmingumą, jei ne viena „Nissan Almera“ vairuotoja, sugluminusi požiūriu į savąją transporto priemonę ir aplinkinių saugumą.
Reido akimirka: „Nissan Almera“ vairuotoja
Reido akimirka: „Nissan Almera“ vairuotoja / Anetos Primost / 15min nuotr.

„Nissan Almera“ vairuotoja negalėjo nesulaukti tikrintojų dėmesio vien todėl, kad pirmojo liepos savaitgalio naktį buvo girdėti, kaip žieminių padangų dyglių likučiai caksi į J.Jasinskio gatvės asfaltą.

Prie Liubarto tilto sustabdyta pažeidėja, kaip netrukus paaiškėjo, apskritai neturėjo teisės vairuoti. Mat jos vairuotojos pažymėjime nurodyta, kad egzaminą ji išlaikė automobiliu su automatine pavarų dėže.

„Neįperku“, – tiesiai šviesiai pareiškė vairuotoja.

Automobilio su mechanine pavarų dėže vairavimas šiai vilnietei teisme kainuos iki 434 eurų baudą, be to, jai tikriausiai bent metams apskritai bus uždrausta sėsti prie transporto priemonių vairo.

Kiti naktį tiek J.Jasinskio, tiek Pylimo gatvėje tikrinti vairuotojai didesnių pažeidimų nepadarė, svarbiausia – visi buvo blaivūs. Kiek anksčiau, penktadienio vakarą nuo 20.30 val. iki 21.30 val., pareigūnai darė reidą sostinės pakraštyje esančioje Balžio gatvėje, tačiau ir ten pažeidimų neužfiksuota.

Kartu su policija reiduose dirbo ir savivaldybės tikrintojai, kuriuos labiausiai domino taksistai. Įkliuvo tik vienas taksi vairuotojas, kuris vežė keleivius neįjungęs skaitiklio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas