Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 15

Naktis su Palangos policija: žlugęs „bermudų trikampis“, smurtas Šventojoje ir sudeginti šašlykai

Anksčiau 15min su Palangos policija vasaromis praleistos naktys buvo labiausiai susijusios su naktinių barų J.Basanavičiaus gatvėje keliamu triukšmu, o šiemet istorija, rodos, pakrypo visai kita linkme – vadinamojo „bermudų trikampio“ nebeliko. Deja, to negalima pasakyti apie chaosą, kurį sukelia gerokai alkoholio padauginę poilsiautojai. Tiesa, Šventoji pranešimų gausa netikėtai ėmė lenkti Palangą.
Naktis su Palangos policija
Naktis su Palangos policija / Karolinos Stažytės nuotr.

Pajūrio Las Vegasas – taip kai kurių Šventosios svečių lūpose pašaipiai jau imtas vadintis šis kurortas. Tuo įsitikino ir 15min žurnalistė, naktį iš liepos 14-osios į liepos 15-ąją praleidusi su Palangos policijos pareigūnais, kai sutemų „žvaigždėmis“ netikėtai tapo sudegę šašlykai bei ašarinių dujų nuo naktinio baro apsaugininkų sulaukęs „nukentėjusysis“.

Bet viskas nuo pradžių.

Vėlyvą penktadienio vakarą pareigūnams net keletą kartų teko vykti į vadinamą „milijonierių“ kvartalą, kur tariami milijonieriai ir pusmilijonieriai (taip juos vadina kai kurie pajūrio gyventojai) nepasidalija pravažiavimo.

Kalbama, kad teismai tęsiasi jau treti metai, tad pareigūnai, reaguodami į iškvietimus, ginčų išspręsti net neturi galimybių, tačiau nereaguoti negalima. Taip pat kalbama, kad į šiuos ginčus įveltas ir namus šiame kvartale turintis itin žymus Lietuvos krepšininkas.

Penktadienį ginčas tarp kaimynų, rodos, įsisiūbavo, nes gautas iškvietimas dėl daužomų ir pjaustomų vartų – kai kuriems prie Ošupio tako įsikūrusiems gyventojams staiga tapo keblu išvažiuoti iš namų.

Karolinos Stažytės nuotr./Pravažiavimas ir tvora, dėl kurių kyla ginčai
Karolinos Stažytės nuotr./Pravažiavimas ir tvora, dėl kurių kyla ginčai

Kas teisus, niekas dorai nežino. Kadangi pranešime minėti vartai nebuvo sugadinti, niekas nenukentėjo, policijos pareigūnai padėti įsikarščiavusiems pranešėjams niekuo negalėjo. Beliks laukti teismo sprendimo.

„Bermudų trikampis“ išnyko

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas