Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujausios aplinkybės apie Ispanijoje nušautą nėščią lietuvę: išėjo susitikti su vyru ir gavo šūvį į veidą

Antradienį Ispanijoje mirė nėščia 28-erių lietuvė, kuriai buvo šauta į galvą. Kaimynai teigia, kad moteris iš namų esą išėjo susitikti su vyru, tačiau gavo šūvį į veidą, rašo levante-emv.com.
Ispanijos policija
Ispanijos policija / ZUMAPRESS / Scanpix nuotr.

Kaimynų pasakojimu, panašu, kad ji buvo stebima ir užpuolikas moters tykojo.

„Akimirką ji stovėjo tarpduryje ir priėjo prie jo pasisveikinti, kai staiga pasigirdo trys ar keturi šūviai, paleisti iš balto automobilio, kai moteris nukrito ant žemės, jai šauta į veidą“, – nurodė kaimynai.

Vis dėlto Ispanijos pareigūnai abejoja, ar viskas įvyko būtent taip – jie atmeta automobilio variantą.

Dėl šio atvejo kyla daug klausimų, kuriuos išsiaiškinti turės Civilinės gvardijos teisminės policijos padalinys. Nors didžioji dauguma kaimynystėje gyvenančių kaimynų tvirtina, kad moterį pakirto „paklydusi kulka“, nedaugelis drįsta kalbėti, kad už tragiškos jaunos moters, kuri „labai džiaugėsi“ tapusi mama, mirties slypi „kažkas tamsaus“.

Bjauri atmosfera ir didžiausia įtampa

Bjauri atmosfera ir didžiausia įtampa antradienį tvyrojo La Vall d'Uixó mieste (Valensijos Kastelo provincijoje), Carbonaire rajone, po to, kai pirmadienio vakarą nėščiai moteriai į galvą buvo paleista kulka, kuri baigėsi mirtimi.

Rajone, kuriame įvyko incidentas, 9-ojoje kvartalo gatvėje, antradienį sutelktos pareigūnų pajėgos, atidžiai „šukuota“ teritorija.

Tuo metu tarp kaimynų tvyrojo tyla. Niekas, arba beveik niekas, nedrįso kalbėti apie tai, kas įvyko, ar spėlioti apie galimas incidento priežastis.

Tvyro baimė ir įtarumas. Gerų žodžių netrūksta nušautai moteriai, jaunai lietuvei, nuo vaikystės augusiai Ispanijoje. Ją pažinojusieji antradienį aiškino, kad „net negalėjai pasakyti, kad ji užsienietė, ji buvo visiškai integruota visais atžvilgiais“.

„La Vall d'Uixó mieste gyveno su savo partneriu, su kuriuo laukėsi pirmagimio, ji taip pat gyveno ir Fauros mieste (Valensija). Ji buvo puiki moteris“, – taip apie ją atsiliepė pažinojusieji.

Jauna moteris nedirbo ir buvo įprasta ją matyti kasdien einančią į kepyklą, o rytais geriančią kavą su savo uošve. „Ji buvo graži ir mandagi mergina. Ji būdavo namuose, buvo maloni ir geras žmogus. Tai tikrai baisu, nebeliko šeimos“, – apgailestavo kaimynai.

Tie patys šaltiniai nurodė, kad moters vyras yra „absoliučiai šokiruotas“ – jo akyse mylimoji buvo nušauta.

„Jos anyta taip pat anksčiau verkdama išėjo į gatvę ir pasakė, kad ji mirė“, – liūdnai kalbėjo kaimynai.

Daugelis liudininkų ir gyventojų kalbėjo apie tariamą baltą automobilį, iš kurio esą buvo paleisti šūviai, tačiau pareigūnai kol kas šią hipotezę atmeta.

Elperiodicomediterraneo.com pranešė, kad reaguodama į įvykį miesto merė Tania Baños teigė, kad tai padorių žmonių kvartalas.

„Carbonaire yra ramus La Vall d'Uixó rajonas, kuriame gyvenimas teka įprasta vaga, o darbininkų šeimos pažįsta viena kitą jau daugelį metų, nes čia gyvena jau seniai. Nagrinėjamas įvykis įvyko daugiabučių namų kvartale, esančiame labai specifinėje kvartalo vietoje, kurioje yra įvairių aplinkybių, galėjusių būti incidento priežastimi. Esame sulaukę skundų, kuriuos mums ne kartą išsakė šalia šio rajono gyvenantys kaimynai. Ir tai jau seniai kelia susirūpinimą, jį išsakėme ir atitinkamoms institucijoms“, – kalbėjo ji.

Kad panašūs įvykiai nepasikartotų, merė mano, kad būtina kuo greičiau ir veiksmingiau imtis veiksmų, kad būtų visapusiškai sprendžiami saugumo ir prekybos narkotikais šiame rajone klausimai, taip pat tokie klausimai kaip čia gyvenančių vaikų ir jaunimo apsauga, nedarbo ir kitos problemos, stiprinama kaimynystė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne