Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujojoje Vilnioje kontrabandininkas pasidavė išsigandęs pareigūnų šuns Gilzo

Antradienį Vilniaus pakraštyje iš traukinio išmestą kontrabandos krovinį pasiimti atėjęs vyras nespėjo laiku išsinešdinti iš nusikaltimo vietos, todėl įkliuvo keturkojui pareigūnui Gilzui, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK).
Sulaikytos kontrabandinės cigaretės
Sulaikytos kontrabandinės cigaretės / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip praneša policija, gruodžio 13 d., apie 6 val. 30 min., patruliuojantis Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės ekipažas gavo pranešimą, kad Pramonės g., UAB „Gelsauga“ darbuotojai aptiko 8 iš traukinio išmestus ryšulius su kontrabandinėmis cigaretėmis.

Įvykio vietoje buvo matyti sniege palikti žmonių pėdsakai, nugertas butelis degtinės, mėtėsi buteliukai nuo mineralinio vandens ir vaisvandenių, baltas dažymo apsiaustas pakuotėje, tuščia tokio pat apsiausto pakuotė, todėl patruliai įtariamųjų paieškai nusprendė pasitelkti tarnybinį šunį Gilzą.

Netrukus už geležinkelio pervažos, miške, pareigūnai išgirdo žmogaus riksmą: „Pasiduodu, išeinu iš miško, paimkit šunį!“ ir pamatė pakeltomis rankomis stovintį vyrą. 38 metų įtariamasis buvo iškart sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai