Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Neįteiktų kyšių diena: praėjusią parą užregistruoti mažiausiai aštuoni nesėkmingi bandymai papirkti pareigūnus, tarp įtariamųjų yra ir girta automobilį Šiauliuose vairavusi Kanados pilietė

Praėjusią parą policija visoje Lietuvoje užregistravo mažiausiai aštuonis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus. Pareigūnams pažeidėjai bruko litus, eurus, o girta automobilį vairavusi Kanados pilietė - Kanados dolerius. Kyšių sumos svyruoja nuo 30 litų iki tūkstančio.
Pinigai
Pinigai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, penktadienį apie 4.16 val. Klaipėdoje, Naikupės g. ir Taikos pr. sankryžoje, P.L. (gim. 1991 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1,27 prom. alkoholio), Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams siūlė 200 litų kyšį.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Įtariamasis P.L. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią diena apie 9.15 val. Prienų r., Gerulių kaime, G.A. (gim. 1966 m.), irgi siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (3,58 prom. alkoholio), Prienų r. policijos pareigūnams siūlė tūkstančio litų kyšį.

Įtariamasis G.A. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat penktadienį apie 12.05 val. Alytuje, Pramonės g., D.D. (gim. 1973 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neužsisegęs saugos diržo, Alytaus apskrities VPK pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis D.D. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 17.20 val. Jurbarke, Kauno g., A.M. (gim. 1964 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad dviratį vairavo neblaivus (3,85 prom. alkoholio), Jurbarko r. policijos pareigūnams siūlė 30 litų kyšį.

Įtariamasis A.M. patalpintas į Jurbarko r. policijos komisariato laikino sulaikymo kamerą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 19 val. Šiauliuose, Vilniaus g., Kanados pilietė J.J. (gimusi 1969 m.), siekdama išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neblaivi (1,33 prom. alkoholio) ir viršijo leistiną greitį, Šiaulių apskrities VPK pareigūnams siūlė 250 Kanados dolerių kyšį.

Įtariamoji J.J. apklausta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 20.15 val. Ukmergės r., Šiauriniame aplinkkelyje, J.Z. (gim. 1962 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (2,11 prom. alkoholio), Ukmergės r. policijos pareigūnams siūlė 100 eurų kyšį.

Įtariamasis J.Z. uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 22.35 val. Molėtuose, J.Janonio g., G.B. (gim. 1967 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už girto pasirodymą viešoje vietoje (nustatytas 1,77 prom. girtumas) Molėtų r. policijos pareigūnams siūlė 50 litų kyšį.

Įtariamasis G.B. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį apie 0.30 val. Molėtuose, Turgaus g., D.K. (gim. 1989 m.), siekdamas išvengti administracinės nuobaudos už tai, kad automobilį vairavo neblaivus (1,49 prom. alkoholio), Molėtų r. policijos pareigūnams siūlė 100 litų kyšį.

Įtariamasis D.K. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas