Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 28 /18:10

Po tragiškos nelaimės Plungės r. be dviejų vyrų šeimoje likusi moteris: neturiu pinigų net karstui nupirkti

Plungės rajone Krapštikių kaime šeštadienį rasti du negyvi vyrai, trečias išvežtas į ligoninę, BNS patvirtino Klaipėdos apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Andromeda Grauslienė. 15min susisiekė su Lietuvos jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjungos vadovu Vytautu Buivydu, jis teigė, jog trečiasis asmuo, kuris sunkios būklės buvo išvežtas į ligoninę, yra atsigavęs.
Žuvusių asmenų gyvenamoji vieta
Žuvusių asmenų gyvenamoji vieta / Vytauto Buivydo nuotr.

„11.38 val. buvo gautas pranešimas, kad Plungės rajone Krapštikių kaime ūkinėse patalpose buvo rasti du mirę vyrai ir vienas asmuo, gimęs 1978 metais, buvo perduotas medikams, šiuo metu jis yra jų priežiūroje“, – sakė A.Grauslienė.

Jos duomenimis, mirę vyrai yra gimę 1989 ir 1964 metais. Pasak policijos atstovės, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Klausiama, ar pirminė įtariama mirties priežastis yra elektros iškrova, policijos atstovė teigė, jog aplinkybės vis dar aiškinamos.

„Įvykio vietoje dirbo mūsų darbuotojai, aplinkybės yra tiriamos, aiškinamos, kol kas informacija yra tokia“, – pažymėjo policijos atstovė.

Lietuvos jaunųjų ūkininkų ir jaunimo sąjungos vadovas Vytautas Buivydas šeštadienį išplatino laišką, kuriame teigė, jog trys vyrai gamindami pašarus buvo nutrenkti elektra.

Pasak V.Buivydo, didžiausias skausmas sūnaus ir sugyventinio iškart netekusiai moteriai, gyvenančiai netoli įvykio vietos. Moters teigimu, abu vyrai iš namų išėjo apie 10.30 val. šerti kiaulių, po valandos pamatė atvykstančius medikus ir policiją, sužinojo apie tragediją. Vargingai gyvenanti moteris prisipažino, kad neturi santaupų, nežino kaip reikės gyventi ir iš kur gauti pinigų net laidotuvėms. Buvo kreiptasi į Plungės merą Audrių Klišonį, kuris pažadėjo ieškoti būdų padėti.

Trečiasis asmuo, kuris sunkios būklės buvo išvežtas į ligoninę, yra atsigavęs

15min susisiekė su V.Buivydu, jis pasakojo, jog šiuo metu yra sugyventinį ir sūnų praradusios moters namuose. Vienintelės geros naujienos, pasak V.Buivydo, jog trečiasis asmuo, kuris sunkios būklės buvo išvežtas į ligoninę, yra atsigavęs.

Vytauto Buivydo nuotr./Plungės rajone žuvusių asmenų gyvenamoji vieta
Vytauto Buivydo nuotr./Plungės rajone žuvusių asmenų gyvenamoji vieta

„Teritorija yra aptverta, gausu gaisrinių, policijos, yra kriminalistai. Informacijos artimiesiems ir šeimai kol kas niekas neteikia“, – teigė V.Buivydas.

Paklaustas, kas galėjo lemti šį tragišką atsitikimą, V.Buivydas teigė: „Yra nuogirdos, kurių negalime nei patvirtinti, nei paneigti, bet galimai tragiško įvykio priežastis buvo elektros iškrova“.

„Moteriškė liko viena, be dviejų vyrų, sudėtinga finansinė situacija, moteris verkia, jog neturi pinigų net karstui nupirkti. Plungės meras Audrius Klišonis pažadėjo imtis įvairių priemonių, kad galėtų padėti šiai vargingai gyvenančiai šeimai“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?