Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 30 /14:30

Kūnas „Hondos“ viduje: Nemune prie Merkinės rasta mašina priminė ir žiemą dingusį jauną vyrą Tadą

Pirmadienį Varėnos rajone, Merkinėje, Nemuno upėje, rastas automobilis. Transporto priemonė siejama su vienu druskininkiečiu, kurio kaip dingusio be žinios buvo dairomasi jau nuo sausio mėnesio. Iš upės ištrauktas ieškoto vyro automobilis „Honda“, salone rastas ir žuvęs asmuo.
Ieškomas Tadas Vyšniauskas
Ieškomas Tadas Vyšniauskas ir spec. tarnybos ties Merkinės tiltu per Nemuną, kur upėje tikriausiai rasta mašina. / Alytausgidas.lt Ir Lietuvos policijos nuotr.

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, 9.39 val. gautas pranešimas iš policijos, jog reikia pagalbos atlikti žvalgybą Nemuno upėje pastebėtame nuskendusiame automobilyje.

Gelbėtojai atliko žvalgybą valtimi ir įvertino, jog norint ištraukti automobilį reikės specialaus transporto. Darbus planuota tęsti ir užbaigti antradienį.

Antradienį apie pietus narai Nemuno upėje, apie 300 metrų atstumu nuo tilto rado „Honda Civic“ automobilį ir jame buvusį žmogų. Ar tai tikrai žinios dingusio ir nuo sausio mėnesio ieškoto druskininkiečio Tado V. kūnas, artimiausiu metu patikslins tarnybos.

Vietos naujienų portalas Alytausgidas.lt priešpiet skelbė, kad specialiųjų tyrimų tarnybos sujudimas Merkinėje prie Nemuno tęsiasi.

Kaip iš vietos pranešė Alytausgidas.lt videoredaktorius Alius Mikelionis, atvykę policininkai, ugniagesiai gelbėtojai.

Aplink tiltą daug kur nutiestos STOP juostos, policija situacijos kol kas nekomentuoja.

Redakcijos žiniomis, Nemune ieškomas nuo sausio 13 dienos kaip dingęs be žinios laikytas druskininkietis, 34-erių Tadas V.

Alytausgidas.lt iliustracija. /Temos iliustracija
Alytausgidas.lt iliustracija. /Temos iliustracija

Iš namų kurorte, Merkinės gatvėje, 180 cm ūgio žalių akių vyras šviesiais kaštoniniais plaukais su trumpa barzda ir ūsais išėjo sausio 7 dieną ir nuo to laiko negrįžo.

Dar sausio mėnesį buvo organizuota paieška Nemuno upėje prie Merkinės piliakalnio, tačiau tuomet nieko rasti nepavyko.

Naujausiomis, kol kas dar oficialiai nepatvirtintomis Alytausgidas.lt žiniomis, Tadas V. gali būti nuskendęs Nemune su automobiliu.

Objektas, panašus į transporto priemonę, upėje, kiek nuošaliau nuo tilto, buvo pastebėtas prieš kelias dienas. Ar tai automobilis ir tai, ar jame yra ieškotas vyras, išsiaiškins narai.

Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje
Alytausgidas.lt nuotr. /Įvykio vietoje

Jeigu Nemune bus rastas „Honda Civic“ automobilis, tokiu Tadas V. kaip tik ir važinėjo. Jeigu bus rastas kūnas, o dėl ilgo laiko po vandeniu jis bus pasikeitęs, vyras ant kairės rankos turėjo dvi tatuiruotes.

Prieš dingdamas be žinios vyras vilkėjo tamsiai pilkos spalvos ilga žiemine striuke, juodomis sportinėmis kelnėmis, juodos spalvos žieminiais batais ir nešiojo pilkos spalvos skrybėlę su juoda juostele, o vaikščiojo su ramentu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas