Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nufilmuota, kaip į iškvietimą skubėję Vilniaus ugniagesiai susidūrė su lengvuoju automobiliu

Nors žmonės nenukentėjo, tačiau dalis sostinės vairuotojų penktadienio rytą strigo nemažoje spūstyje dėl avarijos, į kurią pateko ugniagesiai. 15min.lt gavo šios avarijos filmuotą medžiagą, iš kurios aiškėja, kad susidūrimas įvyko gelbėtojams skubant į iškvietimą.
Susidūrimo momentas
Susidūrimo momentas / Stop kadras iš vaizdo medžiagos

Avarija įvyko apie 9.19 val. Ateities g. ir S.Stanevičiaus g. sankryžoje. Oficialiais policijos duomenimis, čia susidūrė ugniagesių gelbėtojų automobilis „Renault“ ir lengvasis automobilis. Apie avariją policijos pareigūnus informavo patys ugniagesiai.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Žmonės per incidentą nenukentėjo, vairuotojai užsipildė eismo įvykio deklaracijas.

15min.lt gavo vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas avarijos momentas. Iš vaizdo medžiagos matyti, kad ugniagesiai važiavo įsijungę švyturėlius. Į sankryžą jie įvažiavo dar degant draudžiamam šviesoforo signalui.

Tuo pat metu į sankryžą mirksint žaliai šviesai ir degantis geltonai iš S.Stanevičiaus g. įvažiavo ir lengvasis automobilis. Abi mašinos susidūrė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamente redakcijai patvirtino, kad Vilniaus m. 3 komandos ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į iškvietimą. Ukmergės g. esančioje statybvietėje buvo rastas sprogmuo (15min.lt apie šį įvykį informuoja čia) ir ugniagesiai skubėjo į įvykio vietą, kur turėjo budėti, iki sprogmuo bus nukenksmintas.

Po susidūrimo gelbėtojai savo vadovybę informavo, kad pateko į avariją, tad į Ukmergės g. buvo nusiųstas kitas ugniagesių ekipažas.

Žemiau galite peržiūrėti vaizdo medžiagą apie tai, kaip įvyko avarija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas