Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nufilmuota prie Panevėžio: į degalinę atkeliavo pėsčiomis – iškeliavo ne tuščiomis

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnai jau ne pirmą sykį prašo padėti atpažinti su degalų talpomis vaikštinėjantį asmenį. Dyzelino vagystės Panevėžio rajone ir mieste – tarsi nauja kriminalinė mada, o gal čia siaučia vienas ilgai nepagaunamas asmuo? Nusikaltimų braižas labai panašus.

Šįkart tyrėjų akiratyje įvykis, fiksuotas 2023-01-11 pavakarę.

Tądien 18.05 val. Panevėžio r., Tičkūnų kaime, Tičkūnų g., į vieną degalinę pėsčiomis atėjęs nenustatytas asmuo į dvi talpas prisipylė dyzelino kuro ir nesumokėjęs pasišalino iš degalinės. Nuostolis – 69,27 euro.

Atpažinus asmenį, prašoma pranešti Panevėžio apskr. VPK, Panevėžio m. ir r. PK Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui Arūnui Stašiūnui tel. 8 601 53 109 arba el. paštu arunas.stasiunas@policija.lt.

15min jau anksčiau viešino keletą labai panašaus turinio policijos prašymų ir atkreipė dėmesį, kad trijose skirtingose bylose figūruojantis asmuo atrodo kaip vienas ir tas pats ilgapirštis.

Pastaruoju atveju, kur tiriama vagystė Tičkūnuose, tokį stulbinamą panašumą įžiūrėti sunku, tad galimai pareigūnams teks pagauti daugiau nei vieną įtariamąjį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito