Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 05 14 /22:50

Nuo viešbučio vaiduoklio „Britanika“ stogo Kaune nukrito jaunuolis

Antradienio vakarą nuo apleisto viešbučio „Britanika“ Kauno centre nukrito jaunuolis. Pirminiais duomenimis, jam lūžo koja.
Kaune nuo viešbučio vaiduoklio stogo nukrito jaunuolis
Kaune nuo viešbučio vaiduoklio stogo nukrito jaunuolis / Šarūno Bulotos / 15min nuotr.

Ugniagesiai gelbėtojai 15min.lt sakė, kad jaunuolis sutemus vaikščiojo vienas viešbučio vaiduoklio „Britanika“, įsikūrusio ties A.Mickevičiaus ir Kęstučio gatvių sankryža, stogu. Jis nepastebėjo vienos iš daugelio ant stogo esančių šachtų ir įkrito į ją.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operatyvinio vadovavimo skyriaus vyresnysis specialistas Rimvydas Paulauskas teigė, kad 28 m. vaikinas P.G. nukrito iš maždaug 4-5 metrų aukščio. Pirminiais duomenimis, jam lūžo koja, prakirstas smakras. Ar pažeistas stuburas, galės pasakyti medikai. „Jis buvo stabilizuotas. Įtvirtintas kaklas“, – sakė R.Paulauskas.

Ugniagesiams teko nelengva užduotis – ekstremalių įspūdžių ištroškusį apie 80 kg sveriantį jaunuolį neštuvais nunešti iš trylikto pastato aukšto į greitosios medicinos pagalbos automobilį.

Nukritęs jaunuolis nemažai laiko pragulėjo negalėdamas pasikelti. Jo pagalbos šauksmus išgirdo pro šalį ėję žmonės. Jie pakilo į viršų ir, pamatę sužeistą vaikiną, pranešė specialiosioms tarnyboms.

Greitosios medicinos pagalbos darbuotojai ramino, kad sužeistasis gyvens ir dar šoks savo vestuvėse.

Ugniagesių teigimu, šis atvejis – ne išimtis. „Gal reikėtų rašyti, kaip ir greitkeliuose, kiek šiemet čia sužeistų ir žuvusių?“, – nelinksmai šyptelėjo gelbėtojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas