Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nusikaltimus padedančių ištirti policijos rėmėjų daugiausia – Kauno apskrityje

Pareigūnai nuolat telkia gyventojus saugiai aplinkai kurti, kviečia bendradarbiauti su policija. Per šių metų 9 mėnesius policijos rėmėjų gretas Kauno apskrityje papildė 157 asmenys. Šiuo metu Kauno apskrityje jų yra daugiausia. Su policijos rėmėjų pagalba greičiau atliekami ikiteisminiai tyrimai. Naujausias tetruko 5 dienas.
Policijos rėmėjo liemenė
Policijos rėmėjo liemenė / Policija.lt nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, aktyvūs policijos rėmėjai ir bendruomenių atstovai Kauno apskrities policijos pareigūnams padeda tirti bei užkardyti nusikaltimus ir teisės pažeidimus.

Štai Kauno apskrities VPK spalio 31 dieną buvo gautas pranešimas, kad Kauno rajone, Ringaudų seniūnijoje, Ringaudų kaime, pavogtas automobilis „Mazda 2“. Dėl įvykio buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 3 dieną iš nuolat pareigūnams saugią aplinką kurti padedančio policijos rėmėjo gauta duomenų, kad pavogtas automobilis stovi prie garažo tame pačiame kaime. Kauno apskrities VPK Kauno rajono PK Viešosios policijos skyriaus pareigūnai operatyviai patikrino gautą informaciją. Netrukus buvo surastas ne tik pavogtas automobilis, bet ir jo vagyste įtariamas, anksčiau ne kartą teistas, 25-erių metų vyras. Šis tyrimo metu prisipažino pavogęs automobilį.

Kauno apskrities VPK pareigūnai baudžiamąją bylą pagreitinto proceso tvarka lapkričio 5 dieną perdavė Kauno apylinkės teismui. Ikiteisminį tyrimą organizavo ir kontroliavo Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai