Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Opel“ ir MB avarija Alytuje: kaltas taksistas, bet kokiu greičiu važiavo jaunas opelio vairuotojas?

Per eismo nelaimę Kalniškės gatvėje taksi automobilis „Mercedes Benz“, išvažiuodamas iš šalia autobusų stoties esančios stovėjimo aikštelės, susidūrė su pagrindine Kalniškės gatve važiuojančiu automobiliu „Opel Calibra“. Įdomu, ar 20-metis šiuo sportišku opeliu važiavo ne didesniu nei leistinu 50 km/val. greičiu?
Greitoji pagalba.
Asociatyvinė iliustracija: Alytuje į avariją pateko taksistas ir jo keleivė, jiems prireikė medikų pagalbos. / 15min.lt nuotr.

Alytaus apskrities VPK sekmadienį informuoja apie eismo nelaimę, kurią formaliai sukėlė taksistas, tačiau realiai galėjo prisidėti ir jaunas sportiško opelio vairuotojas.

Šeštadienį 09.15 val. pareigūnai gavo Alytaus apskrities S.Kudirkos ligoninės priėmimo skyriaus medikų pranešimą apie tai, kad į gydymo įstaigą buvo pristatytas alytiškis L.B. (gim. 1948 m., gyvenantis Naujojoje gatvėje), kuriam buvo nustatyti įvairūs kūno sužalojimai.

Paaiškėjo, kad L.B. dirba taksistu, o tą rytą apie 08.25 val. Alytuje, Kalniškės gatvėje ties daugiabučiu namu Nr.1, jis nukentėjo eismo įvykio metu. L.B. vairavo individualų taksi automobilį „Mercedes Benz“.

Kiek vėliau paaiškėjo, kad įvykio vietoje medikai teikė pagalbą ir taksi keleivei N.T. (gim. 1970 m., gyvenančiai Kaišiadorių r., Žiežmarių sen., Stoniavos k.), kuri taip pat buvo sužeista.

Teigiama, kad taksi automobilis, išvažiuodamas iš šalia autobusų stoties esančios stovėjimo aikštelės, susidūrė su pagrindine Kalniškės gatve važiuojančiu automobiliu „Opel Calibra“, kurį vairavo J.B. (gim. 1990 m., gyvenatis Putinų g., Alytuje).

Iš automobilių vairuotojų, blaivumui nustatyti, paimti kraujo mėginiai, avarijos priežasčių ir aplinkybių tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai