Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 30 /2023 10 31

Panevėžio rajone į upelį nugarmėjo ir apvirto „Volkswagen“ – žuvo du broliai

Pirmadienio vakaras Panevėžio rajone pažymėtas tragiška avarija. Atokiame žvyrkelyje, posūkyje nuo kelio nuvažiavo ir upelyje vertėsi „Volkswagen“. Per avariją žuvo du automobiliu važiavę broliai.

Incidentas įvyko žvyrkelyje, jungiančiame Jasvilonių ir Pavašuokių kaimus. Ketvirtosios kartos „Volkswagen Golf“ tiesiai į Dėnio upelį nulėkė staigiame posūkyje.

Apie tai, kad vairuotojas nesugėbėjo pasukti automobilio kelio vingyje bylojo ant žvyro likusios vėžės, pasibaigiančios upelio krante. Jame transporto priemonė virto aukštyn ratais.

Per avariją žuvo du žmonės. Pirminiais duomenimis, vairuotojas ir keleivis. Abu jie buvo broliai, gyvenę kiek toliau esančiame Karsakiškio kaime. Atvykę medikai jiems padėti jau niekuo nebegalėjo. Vyrams konstatuota mirtis.

Vienas jų dar iki atvykstant medikams žmonių buvo ištrauktas iš automobilio per bagažinę, kitas liko automobilio viduje.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Avarijos vietoje pasirodė ir buvęs automobilio savininkas. Jis tvirtino, kad vienam iš brolių automobilį dar visai neseniai pardavė ir net nespėjo užpildyti pirkimo-pardavimo sutarties, gavo tik pusę už „Volkswagen“ prašytų pinigų.

Kaip teigė vaikinas, Jasvilonių kaime broliai šį automobilį remontavo pas vietos meistrą – ruošė techninei apžiūrai, kadangi jos galiojimas buvo pasibaigęs.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Nelaimės vietoje pasirodė ir vieno iš žuvusių brolių žmona. Ji neslėpė, kad tiek jos vyras, tiek pastarojo brolis šį vakarą vartojo alkoholį. Moters pasėtas abejones dėl asmenų blaivumo patvirtins arba paneigs teismo medicinos ekspertizė.

„Volkswagen“ buvo atverstas, ištrauktas iš griovio ir išgabentas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę. Avarijos aplinkybes aiškinasi policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas