Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajone vagiamos kelią nuo žvėrių saugančios tvoros

Pirmadienį kelyje Vilnius - Panevėžys buvo pavogti 32 metrai tinklinės tvoros, juosiančios mišką nuo judriausių kelio ruožų. Tinklo tvoros nuo laukinių gyvūnų įrengimas kainuoja apie 300 litų už metrą.
Briedis prie tvoros
Briedis prie tvoros / Oksanos Školnajos/15min.lt nuotr.

Panevėžio rajono policija skelbia, kad patirti nemaži materialiniai nuostoliai. Tačiau policija atkreipia dėmesį ir į kitą šio nusikaltimo niuansą.

Statistikos duomenimis šiemet dėl laukinių gyvūnų kaltės įvyko daugiau nei pusė tūkstančio avarijų. Sprendžiant, kur įrengti tinklo tvoras visada atsižvelgiama į eismo įvykių su laukiniais gyvūnais skaičių, gyvūnų migracijos takus, eismo intensyvumą, kelio ruože leistiną greitį. Tad dėl pavogtos tinklinės tvoros iškyla didelis pavojus vairuotojų ir keleivių saugumui.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio rajono policijos komisariatas prašo gyventojų pastebėjusių įtartinus automobilius ar asmenis, ardančius tinklines tvoras ar besielgiančius netinkamai nedelsiant skambinti policijai telefonais 02 arba 112, arba Panevėžio apskrities VPK Panevėžio rajono policijos komisariato anoniminiu telefonu (8 45) 503 423.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito