Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panevėžio rajono policijos pareigūnai surado fermą apgriovusius ir metalą pavogusius įtariamuosius

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio rajono policijos komisariato pareigūnai nustatė įtariamuosius, išgriovusius fermą ir pavogusius metalo konstrukcijas.
Antrankiai
Antrankiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip rašoma Panevėžio apskrities VPK pranešime, liepos 10 dieną panevėžietis, atvykęs į Panevėžio rajono Bernatonių kaimą, rado išgriuvusią vieną iš dviejų jam priklausančių fermų.

Apžiūrėjęs pastatą, vyras nesuabejojo, kad tai – metalo vagių darbas, nes nupjaustytos ir pavogtos metalo konstrukcijos.

Patirtą žalą savininkas įvertino 10 tūkst. litų.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio rajono policijos komisariate buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Kriminalistams pavyko surasti vagystės liudininką, kuris patvirtino pareigūnų įtarimus. Nustatyti du Panevėžio rajono gyventojai – 20-metis A.K. ir 23-ejų metų G.K., anksčiau neteisti.

Nupjautas metalo konstrukcijas draugai pardavė metalo supirktuvei. Norėdami pasipelnyti, nenaudojamą apleistą fermą ne tik išmontavo, bet ir sugriovė sieną.

Gauti 400 litų už metalo laužą nekompensuos savininkui padarytos žalos. Įstatymo numatyta bausmė – viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito