Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 06 07 /14:25

Panevėžio rajono policijos pareigūnai vaikėsi automobiliu sprukusį sandėliukų vagį

Panevėžio rajono policijos pareigūnai gaudė automobiliu sprunkantį įtariamąjį vagyste iš sandėliukų. Įtariamasis paspruko, tačiau vėliau pats atėjo į policiją. Per gaudynes buvo nežymiai apgadintas tarnybinis pareigūnų automobilis.
Policija miške
Policija miške / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip pranešė Panevėžio apskrities VPK, Panevėžio r., Upytės kaimo gyventojas D.Š. trečiadienį apie 10 val. pareigūnams pranešė, kad nuėjęs į ūkiniame pastate esantį sandėliuką, neberado įvairių traktoriaus dalių ir detalių, metalo laužo.

Nuostolis – 15 tūkst. litų.

Nusikaltimo padarymu įtariamas asmuo, vairavęs automobilį „Fiat Ducato“, buvo persekiojamas policijos pareigūnų ir pareiškėjo.

Panevėžio r., Berčiūnų II-ame kaime esančiame miškelyje vairuotojas, patekęs į eismo įvykį, pabėgo. Vogti daiktai rasti automobilio salone.

Per gaudynes nežymiai apgadintas persekiojime dalyvavęs policijos automobilis ,,Ford Tranzit“. Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas Panevėžio r. gyventojas E.Š. (gim. 1968 m.) vis dėlto buvo sulaikytas. Į policiją jis vėliau atvyko pats.

Panevėžio apskrities VPK informuoja, kad turto savininkas vagį susekė įtaręs, jog vagišiai galėtų būti metalo supirktuvėje. Vyras nedelsdamas ten ir nuvyko.

Pasirodė, kad metalo šeimininkas buvo teisus – jam priklausantį metalą supirktuvėje ruošėsi parduoti anksčiau 6 kartus teistas Panevėžio rajono gyventojas E.Š. (gim. 1968 m.). Supratęs, kad su metalo savininku susitarti nepavyks, E.Š. įšoko į savo automobilį „Fiat Ducato“ ir nurūko.

Metalo savininkas apie sprunkantį įtariamąjį vagyste vyrą pranešė policijai ir ėmė persekioti bėglį. Jam į pagalbą atskubėjo Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių kuopos mobiliojo būrio patruliai. Prasidėjo gaudynės, kurios baigėsi miškelyje Panevėžio r., Berčiūnų 2-ajame kaime, – nesuvaldęs automobilio, įtariamasis rėžėsi į medį. Palikęs automobilį, vyras pabėgo.

Matyt, apsvarstęs pabėgimo iš eismo įvykio vietos ir įtarimų vagyste pasekmes, įtariamasis po kurio laiko pats atvyko į policiją.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Panevėžio rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas vagystės. Už tai įtariamajam gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito