Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžyje „Seat“ vairuotojas nulaužė gatvės apšvietimo stulpą ir medį

Penktadienio vakarą Panevėžyje avariją sukėlė „Seat“ vairuotojas. Jis pristatytas į ligoninę. Ten paaiškės ne tik vairuotojo sužalojimai, bet ir blaivumas.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas įvyko Panevėžio pakraštyje, Ramygalos gatvėje. Nuo Kauno pusės į miestą įvažiavęs „Seat“ vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nučiuožė į priešpriešinio eismo juostą.

Tik laimingo atsitiktinumo dėka priešpriešinėje eismo juostoje nevažiavo jokia transporto priemonė. Nuslydęs nuo kelio „Seat“ rėžėsi į gatvės apšvietimo stulpą ir jį sutrupino. Po smūgio į stulpą automobilis taip pat kliudė bei nulaužė pakelėje augusį medį.

Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr./Avarijos vietoje

Per avariją buvo sužalotas automobilį vairavęs vyras. Jis važiavo vienas. Medikai asmenį išvežė į ligoninę. Dėl patirtų traumų vairuotojui įvykio vietoje nepavyko nustatyti blaivumo. Jis paaiškės atlikus kraujo tyrimą.

Avarijos vietoje taip pat prireikė tiek ugniagesių, tiek Panevėžio gatves prižiūrinčios įmonės darbuotojų pagalbos. Nuo kelio buvo patrauktas sugadintas gatvės apšvietimo stulpas, atnaujintas apšvietimas dalyje gatvės.

„Seat“ išgabentas į policijos sulaikytų transporto priemonių saugojimo aikštelę. Įvykio aplinkybes aiškinasi Panevėžio policijos pareigūnai.

Papildyta rugpjūčio 28 d. 10.33 val. Panevėžio policija informavo, kad VšĮ „Respublikinė Panevėžio ligoninė“ vyrui nustatytas kaklo slankstelio lūžimas, 1,21 promilės girtumas. Jis gydomas ligoninėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas