Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Panevėžyje sužeista apsisukti bandžiusi ir su VW susidūrusi „Seat“ vairuotoja

Penktadienio vakarą Panevėžyje, Klaipėdos gatvėje susidūrė du automobiliai. Per avariją buvo sužeista vienos iš transporto priemonių vairuotoja.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Incidentas įvyko Klaipėdos gatvės pabaigoje, netoli prekybos centrų „Promo“ ir „Moki Veži“. Nuo Šiaulių pusės Panevėžio kryptimi važiavusi „Seat“ vairuotoja sumanė apsisukti, tačiau manevrą atliko iš pirmosios juostos. Tuo metu antra eismo juosta jai iš paskos važiavo „Volkswagen“, kurio vairuotojas nebeturėjo laiko išvengti susidūrimo.

„Volkswagen“ rėžėsi į „Seat“ šoną. Labiausiai kliuvo į vairuotojos dureles. Mergina skundėsi kojų skausmais, tad medikai ją išvežė į ligoninę. Kitus du „Seat“ keleivius medikai apžiūrėjo vietoje. Vienam iš jų buvo sutvarstyta galva. „Volkswagen“ vairuotojas nenukentėjo.

Po avarijos eismo įvykio dalyviai susiginčijo dėl kaltės. „Volkswagen“ vairuotojas tvirtino, kad „Seat“ apsisukimo manevrą atliko iš pirmosios juostos. Tuo metu „Seat“ ekipažas tvirtino priešingai ir teigė, kad „Volkswagen“ į jų šoną trenkėsi išvažiavęs į priešpriešinio eismo juostą.

Visgi šį rebusą padėjo išspręsti liudininkas, kuris tuo metu važiavo pirma eismo juosta ir matė, kaip antra juosta važiavęs „Seat“ staiga metėsi dešiniau į pirmą juostą ir tuomet pradėjo apsisukimą.

Dėl įvykio policijos pareigūnai pradėjo tyrimą. Abi transporto priemonės išgabentos techninės pagalbos automobiliais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas