Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pareigūnai sulaikė ginkluotus prekyba žmonėmis įtariamus šilutiškius ir mikroautobusą, kuriame buvo gabenami du jaunuoliai

Penktadienio naktį policijos operacijos metu sulaikyti prekyba žmonėmis įtariami šilutiškiai. Policininkai sustabdė ir mikroautobusą, kuriame buvo vežami du jaunuoliai. Įtariama, kad juos kėsintasi išvežti į Vakarų Europą.
Prekeivių žmonėmis sulaikymas
Prekeivių žmonėmis sulaikymas / Tauragės apskrities VPK nuotr.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Šilutės rajone įvykdytos policijos operacijos metu buvo sulaikyta prekyba žmonėmis įtariama nusikalstama grupuotė. Šilutės rajono policijos komisariato kriminalistai dirbdami kartu su Tauragės apskrities VPK Organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnais sėkmingai užkirto kelią nusikaltėlių bandymui į užsienį prievarta išvežti du jaunuolius.

Surinkę pakankamai duomenų apie pasikėsinimą įvykdyti sunkų nusikaltimą penktadienį paryčiais apie 4.30 val. policijos pareigūnai organizavo asmenų sulaikymą. Net kelios policijos pasalos buvo organizuotos Klaipėdos rajone, jų metu buvo sulaikytas lengvasis automobilis ir juo vykę du Šilutės rajono gyventojai, įtariami prekyba žmonėmis. Vyrai sulaikymo metu buvo ginkluoti.

Tauragės apskrities VPK praneša, kad tuo pačiu metu pareigūnai pasitelkdami Klaipėdos rajono policijos komisariato patrulių ekipažą sustabdė ir mikroautobusą, kuriame buvo gabenami du jaunuoliai. Policija turi duomenų, kad asmenys organizavo jaunuolių išvežimą į Vakarų Europos valstybes nusikalstamoms veikoms vykdyti.

Atliekant asmens kratas pas vieną iš įtariamųjų rasta, kaip įtariama, narkotinių medžiagų.

Dėl įvykio Šilutės rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas. Šiuo metu vyksta tolesni procesiniai tyrimo veiksmai.

VIDEO: Sulaikymo operacija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai