Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Parke nuogas lakstęs vyras sukėlė ant kojų ir verslininkus, ir specialiąsias tarnybas

Po Panevėžio Skaistakalnio parką ir jo pašonėje Meistrų gatvėje įsikūrusioje verslo įmonių teritorijoje praėjusį šeštadienį šlaistęsi du vyrai ant kojų sukėlė ne tik vietos verslininkus, bet ir policijos pareigūnus bei medikus.
Skaistakalnio parkas Panevėžyje
Skaistakalnio parkas Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Kaip pasakojo buvęs miesto Tarybos narys Mantas Leliukas, incidento liudininku tapo ir jo sūnus, tuo metu buvęs šeimos verslui priklausančiose patalpose Meistrų gatvėje, rašo portalas sekunde.lt.

Vaikinas apie 10 valandą pastebėjo pačioje parko pašonėje visiškai nuogą vyrą.

Jo elgesys buvo neadekvatus – kažką neaiškiai šūkaudamas, nuogalius tarsi prausėsi juodžemiu – vis pasilenkdamas bandė semti žemę ir pilti ant savęs, pasakojo jis sekunde.lt.

Meistrų gatvėje gėlėmis prekiaujančios įmonės direktorius Edmundas Smetonis portalui pasakojo, kad tą šeštadienio rytą į jam priklausančias patalpas bandė įsibrauti po parką nuogas šlaistęsis vyras

„Iš pradžių jis vaikščiojo, šokinėjo, rėkavo, paskui apsukęs ratą aplink parką pasirodė jau visiškai nuogas, pro langą bandė įsibrauti į mūsų sandėlį. Kiti kaimynai matė, kad taip keistai besielgiantys asmenys buvo du“, – pasakojo E. Smetonis.

Panevėžiečiai pasakojo šeštadienio rytą matę ir po miesto centrą besišlaistantį keistai besielgiantį dar vieną vyriškį. Šis buvo apsirengęs, tačiau šaukė. Ką vyras norėjo pasakyti rėkimu, buvo neįmanoma suprasti.

Pasak savo pavardės nenorėjusios viešinti panevėžietės Mildos, buvo akivaizdu, kad vyriškis paveiktas narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Jukniūtė sekunde.lt patvirtino, kad šeštadienį buvo gautas pranešimas, jog policijos pagalbos reikia Skaistakalnio parke. Policijos pareigūnus išsikvietė greitosios medicinos pagalbos medikai.

„Medikai, apžiūrėję asmenį, nusprendė jį vežti į gydymo įstaigą. Pareigūnai padėjo saugiai nugabenti žmogų į ligoninę. Policija kol kas jokio tyrimo nepradėjo“, – komentavo O. Jukniūtė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai