Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasivažinėjimas vogtu motoroleriu Krakių seniūnijos gyventojui baigėsi ant areštinės gultų

Praėjusios savaitės pabaiga Kėdainių rajone nebuvo rami. Viename rajono miestelyje vyko kvapą gniaužiančios gaudynės – policijos pareigūnai gaudė vogtu motoroleriu nuo jų sprukusį jauną vyrą. Ir tik sulaikius paaiškėjo, kad vaikinas ne tik vairavo vogtą motorolerį, bet tai darė dar ir neblaivus. Jaunuolis sulaikytas, jam iškelta baudžiamoji byla.
Įvykio vietoje
Motoroleris (asociatyvi nuotr.) / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Pranešė savininkas

Vagystė ir gaudynės su visa atomazga areštinėje įvyko naktį iš rugsėjo 18-osios į 19-ąją. Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas, kad Krakių miestelyje, įsibrovus į individualaus gyvenamojo namo kiemą, pavogtas motoroleris.

Paaiškėjo, kad motorolerį pavogęs asmuo jo niekur nepaslėpė, o užkūręs važinėjosi po miestelį. Stabdomas pareigūnų motorolerio vairuotojas nestojo, spruko nuo jų. Bėglį vaikėsi keli policijos pareigūnų ekipažai. Galų gale jiems pavyko užkirsti kelią ir sulaikyti bėglį.

Liudininkai – šokiruoti

Beje, įvykio liudininkai buvo šokiruoti bėglio įžūlumu – motoroleris buvo labai netvarkingas, be duslintuvo, tad jo garsas prikėlė ne vieną gyventoją, o pamatytas vaizdas pro langus priminė veiksmo filmo scenarijų.

Tačiau sulaikius bėglį šis geros nuotaikos neprarado, o paaiškino, kad vogti nenorėjo, tiesiog norėjo pasivažinėti išgėręs.

25-erių metų Krakių seniūnijos gyventojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Gresia dideli nemalonumai

Dar daugiau – paaiškėjo, kad jaunas vyras policijai yra žinomas. Jam jau teko pabuvoti ir įkalinimo įstaigoje už anksčiau įvykdytą nusikaltimą.

Panašu, kad ir šį kartą jis prisivirė daug košės. Už vairavimą neblaiviam ir daugybę kitų pažeidimų jam ir vėl iškelta baudžiamoji byla. Bėgliui gali būti skirta bauda, areštas arba net laisvės atėmimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas