Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 20

Pedofilija kaltintam klaipėdiečiui Viktorui Usovui paskirta reali laisvės atėmimo bausmė

Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos rajono rūmuose paskelbtas nuosprendis byloje, kurioje Viktoras Usovas kaltintas dėl jaunesnio negu šešiolikos metų asmens ir nepilnamečio asmens lytinės aistros tenkinimo pažeidžiant nepilnamečio asmens seksualinio apsisprendimo laisvę ir neliečiamumą, vaiko įtraukimą girtauti, vaiko nugirdymą, nepilnamečių atžvilgiu atliktus tvirkinamuosius veiksmus ir grasinimo nužudyti. Šiandien paskelbtu teismo nuosprendžiu Viktoras Usovas pripažintas kaltu dėl visų jam inkriminuotų nusikalstamų veikų.
Viktoras Usovas
Viktoras Usovas / Neptūno klubo feisbuko nuotr.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas gavus informaciją, jog Klaipėdos rajone veikia asmuo, kuris galimai seksualiai išnaudoja mažamečius ir nepilnamečius berniukus. Ikiteisminio tyrimo metu pareigūnai nustatė asmenį, kuris galimai seksualiai išnaudojo berniukus. Taip pat nustatė jo mobiliojo ryšio telefono numerius, elektroninio pašto adresą, IP adresą, kuriais kaltinamasis naudojosi.

Byla teisme gauta 2019 m. rugpjūčio 1 d., nagrinėta beveik penkerius metus. Bylos nagrinėjimas vyko itin ilgai, kadangi didžioji dalis posėdžių buvo atidėta dėl kaltinamojo kaltės. Nors kaltinamasis teismui pateikdavo nustatytos formos pažymas dėl neatvykimo į teismo posėdžius dėl ligos, tačiau iš byloje esančio teismo medicinos ekspertizės akto matyti, jog viena pažyma jam buvo išduota net objektyviai jo neapžiūrėjus, tik pagal konsultaciją telefonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius