Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
06 19 /16:09

Tragedijos atomazga: peiliu ginkluotą moterį nušovęs policininkas bus teisiamas dėl nužudymo

Vilniaus apygardos prokuratūra perdavė teismui baudžiamąją bylą, kurioje kaltinimai nužudymu viršijus įgaliojimus pareikšti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnui.

Buvo itin agresyvi

Tyrimo metu nustatyta, kad tą dieną Vilniaus apskrities VPK pareigūnų ekipažas gavo Operatyvaus valdymo skyriaus pranešimą apie moters keliamą grėsmę greitosios medicininės pagalbos brigados medikams.

Apie 14.50 val. atvykę į privataus gyvenamojo namo kiemą Vilniaus rajone, policijos pareigūnai sutiko ten jų laukusią greitosios medicininės pagalbos brigadą, kuri informavo apie moters elgesį ir jos sveikatos būklę. Į iškvietimo vietą atvyko ir antras policijos ekipažas.

Moteris greitosios medicinos pagalbos paramedikus puolė kastuvu, apdaužė jų tarnybinį automobilį.

Medikai tuomet paprašė pareigūnų pagalbos. Jiems atvykus moteris čiupo peilį ir sužeidė vieną iš pareigūnų. Sulaikant moterį pareigūnai panaudojo visas priemones – dujas, elektroimpulsinį prietaisą, tačiau moteris ir toliau kėlė grėsmę laikydama peilį ir artėdama pareigūnų link.

Tuomet vienas iš pareigūnų panaudojo tarnybinį ginklą bei moterį peršovė. Viena iš penkių kulkų buvo mirtina. Moteris mirė vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius