Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penki jaunuoliai apiplėšę bei sumušę du Raseinių rajono gyventojus vežiojo juos automobiliu po geležinkelio stotį, o vėliau paliko mašiną ant bėgių ir pabėgo

Per apiplėšimą Raseinių rajone nukentėjo du vaikinai. Juos užpuolę pažįstami jaunuoliai vežiojo po geležinkelio stotį, o vėliau paliko automobilį ant bėgių ir pabėgo.
Įvykio vietoje
Iliustracinė nuotrauka: bėgiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį apie 2.03 val. Raseinių rajone, Viduklės geležinkelio stotyje, prie K.R. (gimusi 1968 m.) priklausančiame automobilyje „Audi 80“ sėdėjusių E.R. (gim. 1993 m.) ir D.P. (gim. 1990 m.) priėjo penki iš matymo pažįstami vaikinai.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad suduodami smūgius rankomis į įvairias kūno vietas, juos sumušė ir pagrobė D.P. piniginę su dokumentais, 50 litų, jo ir E.R. mobiliojo ryšio telefonus „Nokia“. Po to, nukentėjusiuosius pasodinę ant galinės automobilio sėdynės, važinėjo po Viduklės geležinkelio stotį.

Apgadinę automobilį ir palikę jį ant geležinkelio bėgių, užpuolikai pasišalino. Nukentėjusieji dėl sumušimų į gydymo įstaigas nesikreipė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito