Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 13 /17:10

Penktadienį kauniečiams – vėl kantrybės išbandymas: spūstys ir gatvėse, ir prekybos centro garaže

Paskutinę savaitės darbo dieną kauniečiai ir miesto svečiai neišvengė papildomų eismo nepatogumų. Spūstys Kaune susidarė ne tik dėl remontų, gausaus eismo dalyvių skaičiaus piko metu, bet ir kelių papildomų faktorių.
Temos iliustracija
Temos iliustracija / Nuotrauka iš „Facebook“ profilio ir „Waze“ atvaizdas

Vienu tokių tapo techniniai nesklandumai dideliame prekybos centre, neleidę lankytojams išvykti iš daugiaaukštės automobilių stovėjimo aikštelės. Neišvengta ir avarijų.

„Pusantros valandos, ir vis dar trečiame aukšte...“

„Kas čia darosi „Akropolyje“, kad neina išvažiuot???“, – socialiniame tinkle „Facebook“ teiravosi viena gyventoja.

Kita vairuotoja feisbuke jai antrino ir pasiguodė savaip: „Pusantros valandos, ir vis dar trečiame aukšte...“

Esą žinantieji socialinio tinklo grupėje netrukus paskelbė, kad buvo sutrikusi užtvaro sistema, nuskaitanti numerius ir išleidžianti iš prekybos centro ratuotus „Akropolio“ lankytojus.

Tikroji kliūtis – remontas

„Dėl vykdomų remonto darbų uždarius išvažiavimą į stoties pusę, penktadienio popietę Kauno „Akropolio“ daugiaaukštėje automobilių stovėjimo aikštelėje buvo susidariusios spūstys. Situacija buvo suvaldyta, eismas aikštelėje normalizavosi.

Apgailestaujame dėl susiklosčiusios situacijos – dedame maksimalias pastangas jai spręsti. Dėkojame vairuotojams už kantrybę ir supratingumą remonto metu. Dangos keitimo darbai daugiaaukštėje aikštelėje bus vykdomi dar kurį laiką – jie reikalingi dėl didesnio mūsų lankytojų patogumo ateityje. Kviečiame atvykstant į daugiaaukštę aikštelę sekti kelio ženklus,“ – komentuoja Brigita Kuodytė, Kauno „Akropolio“ valdytoja.

Ir spūstys, ir avarija

Popietę, piko metu, eismo situacija Kaune ėmė komplikuotis ir ties „Mega“. Pagalbinė vairuotojų programėlė „Waze“ rodė, kad po 16 val. eismas kai kuriomis atkarpomis ties šiuo prekybos centru judėjo vos 4-6 km/val. vidutiniu greičiu. Nors jokių eismo įvykių, regis, fiksuota nebuvo.

Kiek anksčiau nuo kelio Kaunas–Marijampolė buvo nuvažiavęs vilkikas, apie tai portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo vienas kaunietis.

Lietingą penktadienį apie 12.45 val. nusidriekė ilga, bent poros kilometrų, transporto eilė nuo parduotuvės „Depo“ iki Akademijos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas „Kas vyksta Kaune“ informavo, jog 12.06 val. buvo gautas pranešimas apie eismo įvykį kelyje Kaunas – Marijampolė ties nuvažiavimu link Garliavos.

Nuo kelio nuvažiavo krovininė transporto priemonė. Eismo įvykio metu niekas nenukentėjo. Įvykio vietoje dirbo policija, pareigūnai eismą reguliavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas