Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Penktadienį užregistruoti dar keturi nesėkmingi bandymai papirkti pareigūnus

Penktadienį policija užregistravo dar keturis nesėkmingus bandymus papirkti policijos pareigūnus. Pareigūnams buvo siūlomi 100, 400 500 ir tūkstančio litų kyšiai.
Lipdukas „Aš neimu kyšio“
Lipdukas „Aš neimu kyšio“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, penktadienį apie 7.53 val. Tauragės r., Lauksargių g., L.P. (gim. 1985 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo neblaivus (2,12 prom. alkoholio), Tauragės apskrities VPK Kriminalinės policijos skyriaus viršininkui siūlė tūkstančio litų kyšį.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną apie 10.40 val. Kalvarijos savivaldybėje, kelio Kaunas–Marijampolė–Suvalkai 89 km, I.P. (gim. 1960 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad važiavo neprisisegęs saugos diržo, Kalvarijos policijos Patrulių būrio patruliams davė 100 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat penktadienį apie 18.35 val. Jurbarke, Kauno g., neblaivūs A.B. (gim. 1991 m.) ir R.M. (gim. 1996 m.), kurie buvo vežami į policijos komisariatą tapatybės nustatymui, Jurbarko r. policijos Patrulių būrio patruliams siūlė kyšį – 500 litų ir du mobilaus ryšio telefonus.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamieji patalpinti į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Apie 19.30 val. Panevėžyje, Šermukšnių g., A.U. (gim. 1982 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo neblaivus (1,56 prom. alkoholio), Panevėžio apskrities VPK Patrulių kuopos vyriausiesiems patruliams siūlė 400 litų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas