Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2012 11 08 /17:06

Per avariją Kaune nukentėjo keturi žmonės. Jie išvežti į ligoninę

Ketvirtadienį, apie 16 val. Kaune, Raudondvario plente kaktomuša susidūrė du lengvieji automobiliai. Pirminiais duomenimis, per eismo įvykį sužeisti keturi žmonės. Jie išvežti į ligoninę.
Avarija Raudondvario plente
Avarija Raudondvario plente / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Avarija įvyko Raudondvario plente, ties posūkiu į J. ir K. Aleksų gatvę. 15min.lt žiniomis, „Citroen Xantia“ vairuotojas nesuvaldė  automobilio ant slidaus kelio, nes staigiai stabdė, ir išvažiavo į priešingą eismo juosta, kuria važiavo visureigis „Nissan X-Trail“. Kiekvienoje mašinoje važiavo po du žmones.

Į įvykio vietą atvyko keli greitosios medicinos pagalbos automobiliai, kurie į ligoninę išvežė avarijoje nukentėjusius žmones.

Papildyta 17.02 val.: Medikai kol kas tikslesnės informacijos apie patirtus vairuotojų ir keleivių sužalojimus nepateikia. Vienu iš automobilių važiavusią moterį galėjo sužaloti išsiskleidusios saugos pagalvės. Jos išsiskleidė abiejuose automobiliuose.

Kauno policijos atstovai 15min.lt sakė, kad įvyko priežastis - į priešingą eismo juostą išvažiavęs automobilis, tačiau kuris iš vairuotojų kaltas, kol kas nenustatyta. Pareigūnų duomenimis, žmonės sužaloti nesunkiai. Aiškinamasi, ar vairuotojai buvo blaivūs. Įvertinus visas aplinkybes, bus sprendžiama, ar pradėti ikiteisminį tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas