Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avarijas pėsčiųjų perėjoje nukentėjo trys asmenys, vienas žmogus atsidūrė reanimacijoje

Šiauliuose, Šiaulių rajone ir Vilniuje automobiliai partrenkė tris pėsčiuosius. Vienas vyriškis paguldytas į Reanimacijos skyrių.
Pėsčiųjų perėja
Pėsčiųjų perėja / Andriaus Vaitkevičiaus/15min.lt nuotr.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad trečiadienį, apie 7.52 val., Vilniuje, Olandų gatvėje, ties visuomeninio transporto stotele,  automobilis „Audi 100“, vairuojamas D.V. (gim. 1979 m.), nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė pėsčiąjį V.V.S. (gim. 1943 m.).

Jam Respublikinėje Vilniaus universitetinėje ligoninėje nustatyti daugybiniai kūno sumušimai, jis paguldytas į  Reanimacijos skyrių.

Tą pačią dieną, apie 13.43 val., Šiaulių rajone, Ginkūnų kaime, Žeimių gatvėje, T.V. (gim. 1992 m.) vairuojamas automobilis „Mercedes Benz“ nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė M.R. (gimusi 1992 m.).

Nukentėjusioji dėl kairiojo kelio ir galvos sumušimų, galvos smegenų sukrėtimo buvo paguldyta į Respublikinę Šiaulių ligoninę.

Šiaulių apskrities VPK praneša, kad po medikų apžiūros M.R. nustatytas nesunkus sveikatos sutrikdymas, nukentėjusiosios sveikata buvo sutrikdyta ilgesniam negu 10 dienų laikotarpiui.

Apie 7.46 val. Šiauliuose, Ežero gatvėje, V.I. (gimusi 1957 m.), vairuodama automobilį „Opel Astra“, nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje kliudė pėsčiąjį A.K. (gim. 1954 m.).

Nukentėjusysis dėl dešiniojo žastikaulio išnirimo ir lūžio bei kaktos nubrozdinimo gydomas Respublikinės Šiaulių ligoninės Traumatologijos skyriuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai