Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per reidą Jonavoje pūsti teko 30-čiai vairuotojų, bet nė vienas promilių neįpūtė

Prevencinės priemonės metu Jonavoje neužfiksuotas nė vienas neblaivus vairuotojas, tačiau reidas nebuvo visiškai sausas – pričiupti keli kitokio plauko pažeidėjai.
Reido akimirka
Reido akimirka / Jonavos r. PK nuotr.

Vasario 22 d. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Jonavos rajono policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK Jonavos r. PK) pareigūnai vykdė prevencinę priemonę, skirtą Kelių eismo taisyklių, vairuotojų pareigų pėstiesiems ir girtų vairuotojų pažeidimų kontrolei.

Per keletą valandų pareigūnai sustabdė apie 70 įvairių transporto priemonių vairuotojų, iš kurių 30 vairuotojų buvo tikrintas blaivumas ir nė vienas iš jų nebuvo vartojęs alkoholio. Tačiau buvo nustatyti du kitokie vairuotojų padaryti Kelių eismo taisyklių pažeidimai.

„Vienas vairuotojas buvo neapdraudęs automobilio privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu, kitas sėdo prie vairo neturėdamas teisės to daryti – už prasižengimus jam buvo atimtas vairuotojo pažymėjimas. Galiu užtikrinti, kad tokios eismo saugumo užtikrinimo priemonės nuo šiol bus vykdomos dažnai“, – penktadienį Kauno apskr. VPK atstovų paviešintame pranešime cituojamas Jonavos r. PK Reagavimo skyriaus viršininkas Raimondas Zinkevičius.

Pareigūnai primena, kad ir toliau aktyviai vykdys įvairias prevencinės priemonės, skirtas eismo saugumui didinti. Tam, kad saugiai pasiektume kiekvienos kelionės tikslą, kelyje būkime atidūs, kantrūs ir laikykimės Kelių eismo taisyklių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai