Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per reidą Melnragėje staiga mirus vaikinui artimiesiems liko klausimų

Trečiadienį Plungės rajono kapinėse bus laidojamas dvidešimtmetis vaikinas, staiga miręs per policijos reidą Melnragėje praėjusį penktadienį. Su jaunuoliu atsisveikinantys artimieji negali susitaikyti su netektimi ir klausia, kas tokio nutiko pajūryje.
Artimieji gedi per policijos reidą staiga mirusio dvidešimtmečio Eimanto.
Artimieji gedi per policijos reidą staiga mirusio dvidešimtmečio Eimanto. / 15min.lt nuotr.

Penktadienio vakarą uostamiesčio policijos pareigūnai vykdė reidą jaunimo pamėgtose vietose: parkuose, mokyklų ir prekybos centrų prieigose, pajūrio aikštelėse, prie turgaviečių. Melnragėje patruliavę pareigūnai apie 20 val. 50 min. atkreipė dėmesį į „Citroen“ automobilį su aprasojusiais iš vidaus langais.

Kaip pasakojo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Andromeda Grauslienė, viduje buvo matyti keturi asmenys: priekyje sėdėjo du vaikinai, gale – dvi merginos.

Kilo įtarimų, kad automobilyje gali būti vartojamas alkoholis ar narkotikai. Atvėrus duris pastebėtas besimėtantis ant grindų alkoholio butelis. Priekyje keleivio vietoje sėdėjęs jaunas vyras rankoje turėjo plastikinį indelį. Pareigūnams paprašius dokumentų, vaikinui pasidarė bloga.

„Iš karto buvo iškviesti greitosios pagalbos medikai. Pareigūnai patys bandė gaivinti jaunuolį, vis skubino medikus greičiau atvykti. Jaunuolis buvo atiduotas gaivinti atvykusiai brigadai. Į įvykio vietą iškviestas dar vienas policijos pareigūnų ekipažas. Netrukus gauta žinia, jog vaikinas prie pat ligoninės mirė“, – penktadienio įvykių eigą pasakojo A.Grauslienė.

Pareigūnai dar patikrino automobilį, ar nėra jame narkotinių medžiagų. Tai, anot policijos atstovės, įprasta praktika. Įtartinų medžiagų nebuvo rasta.

Dabar pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti, laukiama ekspertizės išvadų.

Su jaunuoliu atsisveikinantys artimieji apie jį atsiliepia itin šiltai. Anksti mamos netekęs Eimantas apibūdinamas kaip itin ramaus ir švelnaus būdo. Studijavo statybos inžineriją, siekė tęsti mokslus.

Iš Plungės rajono kilęs dvidešimtmetis bandė savo gyvenimą kurti Klaipėdoje. Svarstoma, kas galėjo nutikti lemtingą vakarą, kad sveikatos problemomis niekada nesiskundęs jaunas tvirtas vyras susmuko.

„Netektis šokiravo mus visus, ką jau kalbėti apie tetas, močiutę, kurios juo rūpinosi. Kas ten tokio nutiko? Kas jį taip sujaudino?“ – vis klausė su 15min kalbėję giminaičiai. Giminės stebėjosi, kad net ir sukritus Eimantui, jo draugai toliau buvo tikrinami pareigūnų. Šoką patyrę draugai buvo tikrinami, apžiūrima, ar jie neturi narkotikų.

„Mirtis, ypač tokio jauno žmogaus – itin jautru. Suprantu, kad žmonėms nemalonu, kai pareigūnai tikrina. Tačiau tai daroma siekiant užtikrinti viešąją tvarką. Tai įprasta procedūra. Šią minutę mes neturime jokių duomenų, kad penktadienio vakarą pareigūnai būtų netinkamai atlikę savo pareigas. Bet visada – kai kyla bent menkiausia abejonė, kviečiame parašyti skundą per elektroninę sistemą e.policija.lt. Tada bus išsklaidyti visi artimųjų įtarimai“, – teigė A.Grauslienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento