Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per slaptą operaciją Kauno policininkai sulaikė įtariamuosius automobilių vagystėmis, vienas vyriškis bandė sprukti ir padarė avariją

Kaune sulaikyti du automobilio vagystėmis įtariami asmenys. Vienas iš įtariamųjų sulaikymo metu priešinosi pareigūnams ir bandė sprukti, tačiau padarė avariją.
Surastas vogtas automobilis
Surastas vogtas automobilis / Kauno apskrities VPK nuotr.

Po kelis mėnesius trukusio tyrimo, slaptos operacijos metu, Kauno apskrities VPK Autotransporto priemonių grobimų tyrimo pareigūnai sulaikė du įtariamuosius. T.P. (gim. 1994 m.) – nedirbantis ir teistas už vagystę, R.T. (gim. 1990 m.) – nedirbantis ir teistas už automobilio vagystę. Minėti asmenys sulaikyti įtariant automobilių „VW Touran“ (2007 m. laidos) ir „Toyota Corolla Verso“ (2005 m. laidos) vagystėmis. Abu automobiliai buvo pavogti tą pačią naktį Kauno mieste.

Įtariamasis T.P. buvo sulaikytas, kai vairavo vogtą automobilį „VW Touran“. Sulaikomas T.P. aktyviais veiksmais priešinosi pareigūnams, nežymiai sužalojo vieną iš pareigūnų, norėdamas vogtu automobiliu pabėgti, jo nesuvaldė ir atsitrenkė į mokomąjį automobilį.

Kauno apskrities VPK praneša, kad eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadinti tik automobiliai. Įtariamasis vairuotojo pažymėjimo neturėjo. Jam pareikštas įtarimas dėl vagystės ir pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkciją atliekančiam asmeniui. Įtariamajam R.T. taip pat pareikštas įtarimas dėl vagystės.

Automobilis „Toyota Corolla Verso“ surastas tą pačią dieną daugiabučio namo kieme. Pareigūnai tiria, ar minėti asmenys neįvykdė daugiau automobilių vagysčių.

Praeitą penktadienį Kauno miesto apylinkės teismas abiem įtariamiesiems skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą dviem mėnesiams.

VIDEO: Kauno policijos pareigūnai sulaikė asmenis įtariamus automobilių vagystėmis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas