Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per šokius dviejose mokyklose alkoholiu apsinuodijo trys nepilnamečiai, vienam diagnozuota koma

Iš Tryškių Lazdynų Pelėdos mokyklos į ligoninę paguldytas alkoholiu apsinuodijęs keturiolikmetis. Jam diagnozuota koma. Kitam moksleiviui nustatytas vidutinis girtumas. Tą pačią dieną šokiai vyko ir „Žemaitės“ gimnazijoje. Ten alkoholiu apsinuodijo septyniolikmetis.
Medikas
Medikas / Dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Telšių apskrities VPK Operatyvaus valdymo skyriuje buvo gautas bendro pagalbos centro pranešimas apie tai, kad Tryškių Lazdynų Pelėdos vidurinėje mokykloje yra alkoholiu apsinuodiję vaikai.

Mokyklos direktorius paaiškino, kad, vykstant mokyklos šokiams, pastebėjo du akivaizdžiai neblaivius berniukus. Kadangi vienas visiškai nereagavo į aplinką, jam iškvietė greitosios medicinos pagalbos darbuotojus, kurie paauglį išsivežė.

Dėl antrojo iškvietė policijos pareigūnus ir jo tėvus. Alkotesterio pagalba penkiolikmečiui buvo nustatytas vidutinis 1,77 promilės girtumas, jis perduotas tėvams.

Telšių regioninės ligoninės gydytojas pranešė, kad iš Tryškių mokyklos į ligoninę pristatytam keturiolikmečiui diagnozuota koma ir apsinuodijimas alkoholiu.

Telšių apskrities VPK praneša, kad jis paguldytas į reanimacijos skyrių.

Surinktos medžiagos procesiniams sprendimams priimti.

Į Telšių regioninės ligoninės vaikų ligų skyrių dėl apsinuodijimo alkoholiu paguldytas gydymui septyniolikmetis, gyvenantis Telšiuose.

Jaunuolio mama paaiškino, kad jos sūnus išėjo į „Žemaitės“ gimnazijos šokius. Vakare nepažįstami vaikinai parvedė jį į namus.

Mama pastebėjo, kad sūnus sunkiai reaguoja į aplinką ir neatsakinėja į jokius klausimus, todėl nedelsiant iškvietė greitosios medicinos pagalbos darbuotojus, kurie pristatė vaikiną į Telšių regioninę  ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas