Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmadienį per kelias valandas uostamiestyje išaiškinti 5 neblaivūs vairuotojai

Pirmadienį vakare Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos pareigūnai Klaipėdoje ir Kretingoje surengė priemonę, per kurią didžiausią dėmesį skyrė vairuotojų blaivumo ir leistino greičio viršijimo kontrolei. Per maždaug 4 valandas pareigūnai išaiškino net penkis nuo alkoholio apsvaigusius vairuotojus, visi sustabdyti Klaipėdoje, Herkaus Manto gatvėje.
Klaipėdos policija
Klaipėdos policija / Klaipėdos VPK nuotr.

Apie 21.50 val. pareigūnai pastebėjo automobilį „Mercedes Benz“, kurio vairuotojas, pamatęs pareigūnus, kirsdamas dvigubą ištisinę liniją apsisuko ir bandė sprukti. Ties Lietuvininkų a. minėtas automobilis buvo sustabdytas, o jo 57-erių vairuotojui nustatytas 1,15 prom. neblaivumas.

Apie 23.34 val. sustabdytam 35-erių automobilio vairuotojui pareigūnai nustatė 0,51 prom., o po maždaug pusvalandžio sustabdytam 22-ejų automobilio „Honda“ vairuotojui – 0,63 prom. Apie 00.04 val. patikrintam 30-mečiui Belgijos piliečiui, vairavusiam automobilį „Skoda“, nustatytas 0,60 prom., o apie 1.16 val. sustabdytam 45-erių „Volvo“ vairuotojui – 1,20 prom. neblaivumas.


Kretingoje, Žemaitės al. ir Vilniaus g. sankryžoje, apie 19.47 val. buvo sustabdytas 48-erių vyras, kuris automobiliu „Nissan“ važiavo 91 km/h greičiu, kai leistinas toje vietoje yra 50 km/h. Taip pat paaiškėjo, kad vyras neturi teisės vairuoti, nes ji – jau atimta anksčiau.

Per priemonę pareigūnai taip pat užfiksavo, kad vienas vairuotojas vaiką vežė ne tam skirtoje specialioje kėdutėje, vienas viršijo leistiną greitį, o dar vienas vairuotai transporto priemonei nebuvo atlikęs privalomosios techninės apžiūros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas