Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio eismo nelaimėse žuvo žmogus, dar 10 – sužeista

Pirmadienį, sausio 30 d., šalies keliuose įvyko 7 eismo įvykiai, vieno įvykio metu žuvo 54 metų dviračio vairuotojas. Įvykiuose buvo sužeista 10 žmonių, tarp kurių – 3 nepilnamečiai pėstieji, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).
Žalgirio gatvėje į avariją pateko VMI automobilis
Avarija Vilniuje / Pauliaus Savickio nuotr.

6 val. 30 min. Kaune, A. Juozapavičiaus pr. mažas autobusas „Mercedes Benz Sprinter Altas“, vairuojamas 39 m. vairuotojo, parbloškė ir sužalojo iš dešinės pusės, nereguliuojama pėsčiųjų perėja kelią kirtusią 64 m. pėsčiąją, kuri dėl daugybinių sužalojimų buvo paguldyta į Kauno klinikų neurochirurginės reanimacijos skyrių.

9 val. 30 min. Radviliškio r., Linkaičių k., 46 m. moteris, vairuodama automobilį „Volvo V50“, važiuodama atbuline eiga, neįsitikino, kad tai daryti saugu ir išvažiuodama iš kiemo į kelią partrenkė taku ėjusią 59 m. pėsčiąją. Nukentėjusioji dėl kojos lūžių buvo pristatyta į ligoninę.

9 val. 44 min., Plungės r., Vieštovėnų k., kelyje Plungė–Vėžaičiai, 71 m. vyro vairuojamas automobilis „Toyota Corolla“, lenkdamas krovininį automobilį „Iveco“ priekabe, vairuojamą 30-mečio vairuotojo, susidūrė su priešpriešine eismo juosta atvažiuojančiu automobiliu „Toyota Auris“, vairuojamu 66 m. vyro.

Susidūrimo metu automobilis „Toyota Corolla“, taip pat kliudė sunkvežimį, kurį lenkė. Šio eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Toyota Auris“ vairuotojas ir kartu važiavusi 66 m. keleivė, taip pat sužeistas įvykį sukėlęs „Toyota Corolla“ vairuotojas, ir kartu važiavusi 75 m. keleivė.

17 val. 35 min. Jonavos r., magistraliniame kelyje A6 Kaunas–Zarasai–Daugpilis, ties Šveicarijos k., automobilis „Opel Zafira“, vairuojamas 60 metų vyro, važiuodamas Kauno kryptimi, partrenkė ir mirtinai sužalojo dviračiu važiavusį 54 metų vyrą, kuris buvo apsirengęs tamsiais drabužiais, dėvėjo šviesą atspindinčią liemenę.

Kelio ruožas, kuriame tamsiuoju paros metu įvyko mirtinas įvykis, buvo neapšviestas, tačiau eismo sąlygos buvo geros.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai