Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 08 /08:59

Plungėje naktį liepsnojo aukšto vietos valdininko „Audi“, įtariamas padegimas

Penktadienio naktį Plungėje, daugiabučių rajono kieme, degė „Audi A7“. Paaiškėjo, kad transporto priemonė priklauso vietos savivaldybės administracijos direktoriui.
Gesintuvas
Gesintuvas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pranešama, kad naktį, apie 1 val. 8 min., A.Jucio gatvėje, automobilių stovėjimo aikštelėje, automobilyje „Audi A7“, kilo gaisras, kurio metu apdegė automobilio priekinė dalis.

Įtariama, kad automobilis buvo padegtas.

Transporto priemonė priklauso Plungės rajono savivaldybės administracijos direktoriui Mindaugui Kaunui. Vietoje dirba policijos pareigūnai, tiriamos įvairios versijos.

Kaip pasakojo pats M.Kaunas, didesnių nuostolių pavyko išvengti tik kaimynų dėka. Balkone naktį jie pamatė nuo automobilio nubėgančius du jaunuolius ir pranešė apie galimą nusikaltimą politikui.

„Neįsivaizduoju, kas taip galėjo pasielgti. Jokių grasinimų ar įspėjimų nesu niekada gavęs“, – aiškino jis portalui. Pats M.Kaunas anksčiau yra dirbęs Plungės priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje.

Neseniai 15min rašė apie kitos savivaldybės – Tauragės – apgadintą politiko automobilį. Sulaikytas vyras, ant „Opel Insignia“ padėjęs galingą petardą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento