Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po jaunuolio egzekucijos Panevėžyje, kurią stebėjo 40 paauglių – policijos veiksmai

Pareikšti įtarimai dėl moksleivių muštynių parke, penktadienį skelbia Panevėžio VPK. Turimais duomenimis, du jaunuoliai parke, stebint būriui smalsuolių, susimušė, nes ir anksčiau tarp jų buvo kilęs konfliktas.
Panevėžyje sūnus nužudė motiną
Panevėžys, policija / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Panevėžio miesto ir rajono policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl dviejų jaunuolių muštynių Panevėžio mieste esančiame Skaistakalnio parke, kurias stebėjo būrys moksleivių. Abiejų jaunuolių tapatybės nustatytos, šiandien vienam jų pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pareigūnai nustatė muštynių dalyvius, abu jie 16-mečiai.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas dėl kovo 2 dienos pavakarę Skaistakalnio parke įvykusio incidento. Praeiviai pastebėjo, kad, stebint kitiems jaunuoliams, mušasi du vaikinai, nufilmavo įvykį bei apie tai pranešė policijai. Supratę, kad tuoj atvyks pareigūnai, muštynių dalyviai ir žiūrovai pasišalino.

Pasinaudojant praeivių nufilmuotu vaizdo įrašu, policijos pareigūnai nustatė abu muštynių dalyvius. Abu jie – 16-mečiai Panevėžio moksleiviai. Vienam jų pareikšti įtarimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Pasak ikiteisminiam tyrimui vadovaujančios Panevėžio apylinkės prokuratūros prokurorės Kristinos Ulienės, į parką atėję du nepilnamečiai vienas kito atžvilgiu smurtavo, nes anksčiau, kaip įtariama, tarp jų buvo kilęs konfliktas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas