Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Joninių girtus kauniečius sutramdė tik elektrošokas ir antrankiai

Sekmadienį keliems kauniečiams alkoholis susuko smegenis – jie plūdos juos sudrausminti norėjusius pareigūnus, grasino ir priešinosi jiems.
Elektros impulsinis prietaisas TASER X26
Elektros impulsinis prietaisas TASER X26 / Vilniaus policijos nuotr.

Birželio 24 d., apie 4.40 val. Laisvės alėjoje Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės patrulius įžeidinėjo ir plūdo necenzūriniais žodžiais neblaivus (nustatyta 2,23 prom. alkoholio) 32 m. S.M. Sulaikomas vyras nevykdė teisėtų policijos pareigūnų reikalavimų, dešine ranka sudavė patruliui į krūtinę, todėl buvo panaudoti kovinės savigynos veiksmai. S.M. Buvo uždarytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Kauno miesto Centro policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcija atliekančiam asmeniui.

Tą pačią dieną, apie 7.45 val. Žemaičių plente Kauno miesto Santakos policijos komisariato pareigūnams atliekant tarnybines pareigas, neblaivus 52 m. vyras G.S. juos įžeidinėjo necenzūriniais žodžiais ir gestais. Sulaikomas G.S. priešinosi, buvo panaudotos specialiosios priemonės: elektros impulsinis prietaisas „Taser“, kovinių imtynių veiksmai, bei uždėti antrankiai.

Kauno miesto Santakos policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl valstybės tarnautojo ar viešojo administravimo funkcijas atliekančio asmens įžeidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito