Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po tragiško gaisro vietiniai šiauliečiai nerimsta: „Dar ne paskutinis kartas“

Policijos departamentas informuoja, kad balandžio 11 dieną, apie 22 val. 20 min., Šiauliuose, S.Nėries g., užgesinus gaisrą sandėliukuose, gaisravietėje rastas sudegęs nenustatytos tapatybės ir lyties kūnas. Gaisro priežastis nustatinėjama.
Gaisras Šiauliuose
Gaisras Šiauliuose / Tomo Laugalio vaizdo įrašo kadras
Temos: 2 Gaisras Ugnis

Gaisras įsisiautėjo mediniuose garažuose ir palėpėse, kurie šiuo metu yra sausi kaip parakas. Liepsnos išplito akimirksniu ir po savęs beveik nieko nepaliko.

Ugniagesiai turėjo įdėti nemažai pastangų, kad liepsnos nepersimestų į visai netoli esančius gyvenamuosius namus. Taip pat teko gesinti liepsnas per patį jų įsisiautėjimą. Po gaisro rastas žmogaus kūnas, jis buvo neatpažįstamai sudegęs.

Siaura akligatviu pasibaigianti S.Nėries gatvė yra kontrastinga – galima rasti įvairiausių namų – nuo moderniausių iki istorinių. Gatvė nėra labai patogi ugniagesiams, tačiau, anot vietinių, čia yra tokių vietų, kurios labai patogios benamiams apsistoti.

Visai greta gyvenantys žmonės teigia, jog tai ne pirmas ir, tikėtina, dar ne paskutinis gaisras. Panašus gaisras kilo praėjusį rudenį. Gyventojai mano, kad savivaldybė turėtų atkreipti į situaciją dėmesį ir nelaukti dar vieno gaisro.

VIDEO: Gaisras Šiauliuose, S.Nėries gatvėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas