Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po Vilniaus policijos reido be žiniasklaidos – pranešimai apie senus pažeidėjus

Penktadienio vakarą ir šeštadienio naktį sostinėje kelių policija rengė tradicinę neblaivių vairuotojų ir kitų pažeidėjų medžioklę, tik šįkart žiniasklaidos atstovų nušviesti reido nepakvietė. Kelių ereliai, regis, išvengė ne tik viešumo, bet ir policijos dėmesio: šiandieną pranešama apie seniau nei prieš parą, o ne praėjusią naktį sulaikytus pažeidėjus.
Naktinis kelių policijos reidas Vilniuje
Naktinis kelių policijos reidas Vilniuje / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kaip šeštadienį praneša Vilniaus VPK, balandžio 12 d. apie 21 val. 56 min. Vilniuje, Laisvės pr. automobilio „Peugeot Partner“ vairuotojas (gimęs 1972 m.) pažeisdamas Kelių eismo taisyklių 14 punkto reikalavimus, numatančius draudimą vairuoti transporto priemonę neblaiviems asmenims, vairavo minėtą automobilį, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje nustatyta daugiau negu 1,5 promilės alkoholio.

Tai vienintelis šviežias įrašas suvestinėje – joje galima rasti tik keletą jau senstelėjusių pranešimų apie užpraeitos nakties sulaikymus sostinės gatvėse.

Balandžio 12 d., naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie 1 val. 30 min. Vilniuje, Žirmūnų gatvėje automobilio „VW Passat“ vairuotojas (gimęs 1967 m.), pažeisdamas Kelių eismo taisyklių 14 punkto reikalavimus, numatančius draudimą vairuoti transporto priemonę neblaiviems asmenims, vairavo minėtą automobilį, būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, kai jo kraujyje nustatyta 2,43 promilės alkoholio.

Balandžio 12 d. 2 val. 19 min., Vilniuje, Žirmūnų-Minties gatvių sankryžoje, automobilio „Audi TT“ vairuotoja (gimusi 1989 m.), pažeisdama Kelių eismo taisyklių 14 punkto reikalavimus, numatančius draudimą vairuoti transporto priemonę neblaiviems asmenims, vairavo minėtą automobilį, būdama apsvaigusi nuo alkoholio, kai jos kraujyje nustatyta 1,83 promilės alkoholio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai