Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
07 19 /15:12

Policija ieškojo iš namų išėjusios ir negrįžusios nepilnametės alytiškės

Policija ieškojo iš namų išėjusios ir iki šiol negrįžusios nepilnametės. Paskelbus apie paiešką viešai, paauglė netrukus atsirado.
Alytuje rūkančius paauglius gaudė policininkai
Asociatyvi iliustracija: Alytus, policija / N.Cesiulio nuotr.

Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja penktadienį popiet papildomai informuoja, kad ieškota nepilnametė jau perduota mamai. „Surasta gyva ir sveika“, – skelbia policija.

Anksčiau pranešta, kad į policiją kreipėsi moteris, kuri pranešė, kad iš namų, Alytuje, Vilties g., išėjo ir iki šiol negrįžo jos nepilnametė dukra (gim. 2009 m.).

R. yra apie 156 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, plaukai ilgi garbanoti, nešioja akinius. Išeidama iš namų dėvėjo juodą sportinį kostiumą (šortai ir palaidinė), avėjo baltus sportinius batus.

Paauglė iš namų pabėga ne pirmą kartą. Turimais duomenimis, mergina gali būti pastebėta Alytaus mieste, jaunimo susibūrimo pamėgtose vietose.

Asmenis, žinančius apie R. buvimo vietą ar ją mačiusius, prašome informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Deivydą Pašukonį tel. +370 700 65729, mob. +370 614 79364 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu – 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus