Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija iš suvalkiečio paėmė tuziną perdirbtų ir netinkamų naudoti ginklų

Policija iš marijampoliečio paėmė 12 perdirbtų ir netinkamų naudoti įvairių ginklų – graižtvinius šautuvus, pistoletus-kulkosvaidžius, automatą ir kitus.
Ginklas
Asociatyvi iliustracija / Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį, po 14 val., Klaipėdos gatvėje gyvenantis 65 metų vyras policijos pareigūnams pateikė neteisėtai laikomus perdirbtus ir netinkamus naudoti ginklus: graižtvinį šautuvą „Mauser“, graižtvinį šautuvą „Mauser 88“, graižtvinį šautuvą „Mauser“, pistoletą „Mauser“, graižtvinį šautuvą „Mosin-Nagant“, pistoletą-kulkosvaidį „UZI“, pistoletą-kulkosvaidį „PPS“, automatą „AKS-74U“, kulkosvaidį „MG 53/42“, kulkosvaidį „DP-28“, revolverį ir pistoletą „CZ-85“.

Ginklai paimti. Surinkta medžiaga dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.

Tas, kas neturėdamas leidimo pagamino, įgijo, laikė, nešiojo, gabeno, siuntė ar realizavo ne mažiau kaip tris šaunamuosius ginklus, didelės sprogstamosios galios arba didelį kiekį šaudmenų, sprogmenų ar sprogstamųjų medžiagų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo ketverių iki aštuonerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito