Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija seka karštais „Audi“ pėdsakais – prašo padėti rasti galimus plėšikus

Jau buvo pranešta apie plėšimą, kuris nutiko Pakruojo rajone – dvi moterys užpuolė pagyvenusį vyrą, nutempė jį į namus, smaugė parvertę ant lovos ir iškraustė kišenes, kur buvo piniginė su nemenka pinigų suma. Netrukus išplatintas ir policijos pagalbos prašymas atpažinti plėšikes. Paaiškėjo, kad jas galėjo „Audi“ automobiliu vežioti vyras, dėvintis mėlynais šortais.
Policija prašo padėti atpažinti
Policija prašo padėti atpažinti

Šiaulių apskrities policijos Pakruojo rajono komisariato pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo Pakruojo rajone, Binėnų kaime.

Prašo atpažinti
Prašo atpažinti

Nustatyta, kad birželio 20 d. apie 12.00 val. į gyvenamojo namo kiemą atėjo dvi moterys, kurios čia stovėjusį namo gyventoją, gimusį 1939 m., įstūmė į kambarį, pavertė ant lovos ir smaugdamos iš kelnių kišenės ištraukė piniginę su 5500 eurų.

Įtariama, kad nusikaltimą įvykdę asmenys buvo atvykę mėlynos spalvos automobiliu „Audi A4“, kuris yra sedano tipo, gali būti pagamintas 1995 – 2001 m.

Prašo atpažinti
Prašo atpažinti

Automobilį vairavo vidutinio kūno sudėjimo vyriškis, kuris dėvėjo mėlynos spalvos iki kelių šortus bei raudonos spalvos be rankovių vasarinius marškinėlius.

Viena moteris – apie 45 metų, smulkaus kūno sudėjimo, apie 150-160 cm ūgio, šviesiais plaukais, surištais į kasą, vilkėjo pilkos spalvos vasarine lino suknele.

Įtariama, kad nusikaltimą įvykdę asmenys buvo atvykę mėlynos spalvos automobiliu „Audi A4“

Kita – apie 50 metų, stambaus kūno sudėjimo, tamsiais plaukais, apie 160-170 cm ūgio, mūvėjo juodos spalvos tampres, vilkėjo baltus vasarinius marškinėlius su rankovėmis.

Prašo atpažinti
Prašo atpažinti

Gyventojus, minėtu laiku Pakruojo rajone pastebėjusius minėtą automobilį ar pravažiuojant prasilenkusius su juo ir savo automobilio vaizdo registratoriuje užfiksavusius jį, policijos pareigūnai prašo atsiliepti ir susisiekti su šį nusikaltimą tiriančiais pareigūnais telefonu (8 700) 61632, (8 648) 74309.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas