Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Policijos reide – svečiai iš užsienio be vairuotojo pažymėjimo ir sužadėtine besiskundžiantis „Renault“ vairuotojas

Vilniuje surengto policijos reido metu pareigūnai baudė Kelių eismo taisyklių pažeidėjus. Penktadienio vakarą pareigūnams įkliuvo neblaivūs vairuotojai, kurių vienas prie vairo sėdėjo be teisės vairuoti, o svečiai iš užsienio automobilius valdė be teisių arba jos buvo netinkamos.
Naktinio policijos reido akimirka
Naktinio policijos reido akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį pareigūnai reidą vykdė Buivydiškių-Čiobiškio gatvių sankirtoje. Čia pareigūnai sustabdė neblaivų senolį, sėdėjusį prie „Škoda Octavia“ vairo. 88 metų vyrui papūtus į alkotesterį šis parodė 0,61 promilės.

Toje pačioje sankryžoje pareigūnai sustabdė juodaodžio vairuojamą automobilį. Svečias iš užsienio pareigūnams pateikė amerikietiškas teises, kurios, pareigūnų teigimu, jau nebegalioja.

Pažeidėjai užfiksuoti ir Geležinio vilko gatvėje ties tuneliu, vedančiu Savanorių prospekto link.

Čia pareigūnai taip pat sustabdė juodaodžio vairuojamą automobilį, pilną draugų. Vairuotojas pareigūnams teigė vairuotojo teises palikęs namie. Iš Kamerūno į Lietuvą atvykęs jaunuolis užsiminė, jog mokosi viename sostinės universitetų.

Nemalonumų penktadienio vakarą turėjo ir „BMW X5” vairuotojas, prie vairo, kaip paaiškėjo, sėdęs neblaivus. Sustabdžius pareigūnams alkotesteris parodė 0,57 promiles.

Neblaivus ir be teisių prie vairo įkliuvo „Renault Laguna“ vairuotojas, į visus klausimus atsakinėjęs šablonišku „Koks tavo reikalas?“. Vyras užsiminė vairavęs tik antrą kartą ir guodėsi, kad sužadėtinė jį muša.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas