Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prašo pagalbos: ieškomas be žinios dingęs penkiolikmetis

Vilniaus rajono policijos komisariato pareigūnai ieško dingusio be žinios penkiolikmečio Lokimanto Tarailės.
Dingo Lokimantas Tarailė
Dingo Lokimantas Tarailė / BNS, Policijos nuotr./15min koliažas
Temos: 1 Dingo žmogus

2007 m. gimęs vaikinas pirmadienį, liepos 10 d. apie 18 val. 20 min. išėjo iš dirbtuvių Vilniaus rajone, Slabados kaime. Kaip pranešama, vaikinas išėjo pasivaikščioti prie upės ir iki šiol negrįžo. Nepilnametis su savimi telefono neturi, jo buvimo vieta nežinoma.

„Pareigūnai atlieka visus būtinus paieškos veiksmus“, – BNS ketvirtadienį sakė Vilniaus policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Anot sostinės policijos, 2007 metais gimęs vaikinas pirmadienį vakarop išėjo iš Vilniaus rajone, Slabados kaime, esančių dirbtuvių pasivaikščioti prie upės ir iki šiol negrįžo.

Lokimanto Tarailės požymiai: apie 170 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, tiesių ilgų, žemiau ausų, šviesiai rudų plaukų. Išeidamas mūvėjo juodas „m-tac“ taktines kelnes, vilkėjo raudonus marškinėlius su užrašu „Lrytas“, avėjo juodus su baltu padu ir baltais raišteliais sportinius batelius „Converse“ be auliukų, buvo su „m-tac“ rusvai žalsva (chaki spalvos) kepure su snapeliu.

Asmenis, žinančius apie Lokimanto Tarailės buvimo vietą ar jį mačiusius, policija prašo informuoti Vilniaus r. policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Zenoną Drozd, tel. 8 605 60888 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas