Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 01 /14:34

Kauno rajone dingusio nepilnamečio paieškos baigėsi sėkmingai: jaunuolis rastas

Vakar, liepos 31 d., 18.04 val. gautas pranešimas, kad Kauno r., Babtų sen., Gaižuvėlės k., iš namų išėjo trylikametis Ignas V., turintis negalią, ir negrįžo. Visą naktį trukusios paieškos rezultatų nedavė, tad jos tęsiamos ir ketvirtadienį. Pavakarę berniuko dingimo vietoje organizuojama ir masinė paieška, kurioje kviečiami dalyvauti visi galintys.
Kaune dingusios mergaitės paieškos dalyviai
Dingusiojo paieška / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Pasidalijo džiugia žinia

Ketvirtadienio popietę, apie 14.30 val. Kauno policija pranešė, kad vykdant paieškas Ignas V. rastas.

Nepilnametis rastas laukuose tarp Bajėnų k. ir Gaižuvėlės k. Jis perduotas medikams ir tėvams.

„Nepilnametį maždaug 14.20 val. rado paieškoje dalyvavę savanoriai. Pareigūnai dėkoja visiems prisijungusiems – savanoriams bei kolegoms iš kitų tarnybų ir organizacijų.

Laukai, kuriuose jis buvo rastas, nuo namų nutolę maždaug 1 km atstumu. Nepilnametis, po medikų apžiūros, perduotas artimiesiems“, – skelbiama policijos pranešime.

Prašo visuomenės pagalbos paieškoje

Feisbuko grupėje „Vieningi kartu“ skelbiama, kad Igno paieškai žmonės laukiami 16 val. Norintys prisijungti prie paieškos kviečiami atvykti į Babtų seniūniją, Gaižuvėlės kaimą, Nemuno g. 41.

„Nepamirškite vandens, atitinkamos aprangos ir avalynės, atšvaitinės liemenės. Jei planuojate dalyvauti paieškoje ir sutemus – žibintuvėlio, powerbanko, pakrauto telefono. Instrukcijos ir paieškos plotai bus išdalinti vietoje. Atvykę ieškokite Lietuvos Raudonojo kryžiaus savanorių“, – skelbiama pranešime.

Paieškos karštomis pėdomis rezultato nedavė

Dingus Ignui nedelsiant buvo paskelbta paieška, pasitelkti kinologai, Viešojo saugumo tarnybos pareigūnai. Prie paieškos taip pat prisidėjo ir vietiniai gyventojai, prisijungė VšĮ K-9 paieška, Lietuvos Šaulių sąjungos nariai, Raudonojo kryžiaus savanoriai. Ieškant naudoti dronai, termovizoriai, tačiau visą naktį ieškojus, Ignas V. nebuvo rastas, todėl paieška tęsiama toliau.

Išėjo iš namų ir negrįžo

Dingęs nepilnametis yra apie 164 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, tamsių trumpų plaukų. Išeidamas vilkėjo mėlynos spalvos marškinėlius, šviesius šortus, avėjo tamsias basutes. Nepilnametis nekalba, gali sunkiai orientuotis aplinkoje.

Asmenis, jį mačiusius trečiadienį vakare, pastebėjusius šiandien ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į pareigūnus skubios pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas