Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prie savo namų žiauriai sumuštas buvęs Lietuvos futbolo federacijos prezidentas ir Liutauras Varanavičius

Ketvirtadienio vakarą Kaune buvo sumuštas 12 metų Lietuvos futbolo federacijai vadovavęs Liutauras Varanavičius. Policija aiškinasi, ar nėra ryšio tarp užpuolimo ir L.Varanavičiaus eitų pareigų.
Liutauras Varanavičius
Liutauras Varanavičius / Aliaus Koroliovio nuotr.

Kauno policijos duomenimis, kovo 7 d., apie 21.25 val., S.Daukanto gatvėje prie 43 m. L.Varanavičiaus pribėgo keli nepažįstami jaunuoliai ir jį sumušė. Po apžiūros gydymo įstaigoje vyras išleistas gydytis namuose. Daugiau informacijos policijos pareigūnai nesuteikia.

Buvęs šalies futbolo veikėjas L.Varanavičius atsisako plačiau komentuoti nemalonų įvykį, nes prastai jaučiasi. 15min.lt žiniomis, vyras buvo mušamas beisbolo lazdomis.

Neatmetama galimybė, kad tai buvo ne atsitiktinis smurto protrūkis, o iš anksto suplanuotas konkretaus žmogaus užpuolimas. Vieša paslaptis, kad buvęs Ūkio banko valdybos pirmininkas, LFF prezidentas turi daug priešų, ne kartą norėjusių jam pakenkti. Dabar L.Varanavičius vadovauja Finansų valdymo sprendimų centrui.

Įvykio tyrimą atlieka Kauno miesto Centro policijos komisariato pareigūnai.

L.Varanavičiaus karjera

Liutauras Varanavičius Ūkio banko valdybos pirmininku buvo paskirtas būdamas 27 m. amžiaus ir tapo jauniausiu banko valdybos pirmininku Lietuvos bankininkystės istorijoje. 2009 m., dėl nesutarimų su Vladimiru Romanovu, L.Varanavičius pasitraukė iš banko veiklos.

L.Varanavičius yra ir Vilniaus kredito unijos stebėtojų tarybos pirmininkas.

Liutauras Varanavičius yra ir Vilniaus kredito unijos stebėtojų tarybos pirmininkas. Pernai šios unijos veiklą apribojo Lietuvos bankas – laikinai uždraudė teikti paskolas.

Lietuvos futbolo federacijos prezidento pareigas L.Varanavičius ėjo nuo 2000 m. iki 2012 m. Jo vietą užėmė su šešėliniu pasauliu siejamas Julius Kvedaras. 2012 m. rugsėjį į J.Kvedaro dukters namus buvo įsiveržę užpuolikai. Įtariama, kad įvykis buvo grasinamojo pobūdžio ir susijęs su J.Kvedaro ir nusikalstamo pasaulio veikėjų ryšiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas