Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prie Šeduvos „Audi“ taranavo „VW Polo“ ir už kilometro nuskrido per laukus

Keista avarija nutiko tarp Arimaičių ir Šeduvos, Radviliškio-Panevėžio kelyje. „Audi“ numušė nuo kelio ta pačia kryptimi riedėjusį „VW Polo“ ir nurūko nė nepristabdęs. Už kilometro „Audi“ nuskrido nuo kelio ir sustojo vidury arimų. Mįslę bandys įminti tyrėjai ir medikai. Kas paveikė „Audi“ vairuotojo elgesį? Peršasi mintis, kad vyras prie vairo buvo netekęs sąmonės.

12 val. 45 min., kiek pavažiavus už Arimaičių pakelės kavinės Šeduvos link, griovyje atsidūrė keleivių pilnas mėlynas „VW Polo“.

Nuo kelio jie nulėkė ne savo noru. Visi tvirtino, kad pajuto smūgį į galą. Juos taranavusi „Audi A6“ nurūko nė nepristabdžiusi.

Alvydo Januševičiaus nuotr./Avarija Radviliškio rajone
Alvydo Januševičiaus nuotr./Avarija Radviliškio rajone

Netrukus į įvykio vietą atskubėjo specialiosios tarnybos. Policija suskubo vytis įtariamojo. Greitoji išvežė vieną nukentėjusįjį, kuris jautė stiprų skausmą krūtinėje.

Policija jau už kilometro rado minėtąjį „Audi A6“. Vairuotojas sunkiai orientavosi erdvėje ir matėsi patyręs nemenką šoką.

Patikrino girtumą – nulis promilių. Pareigūnai kraipė galvas – keista, kad žmogus nė neprisiminė, kad kažką pakelyje nutrenkė ir negalėjo paaiškinti, kodėl pats nuskrido nuo kelio.

Vyras vėliau visiems sklandžiai dėstė mintis, šypsojosi. Teigė galintis duoti kraujo tyrimams. Sakė, kad apsvaigti galėjo nebent nuo cigarečių.

Pasakojo, kad šį automobilį vairuoja jau ketverius metus ir čia atvyko iš Marijampolės. Sėsdamas į automobilį kentėjo smarkius nugaros skausmus.

Toks žmogaus geranoriškumas sukėlė gelbėtojų ir policijos dvejones. Žmogus galėjo būti apsvaigęs nuo psichotropinių medžiagų, tačiau profesionalams dar labiau tikėtinas pasirodė koks nors sveikatos sutrikimas. Gal net insultas ar koks sąmonės netekimas vairuojant. Jam taip pat iškviesta greitoji medicinos pagalba.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito