Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 25

Gatvių karai Vilniuje: siaubą sėjęs „Audi 666“ vairuotojas rastas, BMW lango daužytojas – pabėgo

Vilniaus gatvėse pastaruoju metu fiksuoti keli incidentai, kuriuos tiesiai šviesiai būtų galima įvardinti kaip necivilizuotą eismo dalyvių elgesį. Magistralinėje gatvėje užfiksuota, kaip iš „Volvo“ išlipęs vyriškis (priešistorė nežinoma) bando daužti BMW vairuotojo langą. O automobilio „Audi A6“ tikrąjį vairuotoją, kaltę už kurį po siautulio sostinėje mėgino prisiimti kitas vyriškis, policijai pavyko demaskuoti.
Temos iliustracija
Temos iliustracija / Kadrai iš liudininkų filmuotos medžiagos

15min reziumuoja kelis eismo dalyvių išpuolius, pastaruoju metu fiksuotus sostinėje ir sutrikdžiusius visuomenės rimtį, sukėlusius pagrįstą aplinkinių nerimą dėl saugumo.

Kiemo atmosfera – vaizdo siužete

Naujienų portalas viešina naują filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuotas visuotinis gyventojų sujudimas Baltupiuose, Didlaukio gatvės kieme. Sumaištis čia buvo kilusi po to, kai „šėtoniškais“ numeriais paženklintas „Audi“ skriejo per miestą, o lėkdamas palei sustatytas daugiabučio gyventojų mašinas, bent tris iš jų apdaužė.

VIDEO: Bėglys su „Audi“ sukėlė sumaištį, bet sutelkė visą kiemą

Metęs mašiną, kelių erelis su draugais spruko, vėliau pareigūnams pasidavė veikėjas, prisistatęs vairuotoju, bet po kelių dienų tyrėjams pavyko demaskuoti ir tikrąjį kaltininką.

Kitaip – be demaskavimo stadijos, baigėsi kita istorija, kurioje, tiesa, nežinoma ir priešistorė. Tačiau vien tai, ką visuomenė pamatė iš socialiniame tinkle paviešinto vaizdo įrašo, sukėlė aplinkinių nerimą, o pareigūnus privertė bent pamėginti išsiaiškinti aplinkybes. Nufilmuota, kaip magistralinėje Vilniaus gatvėje, antroje juostoje, sustojo akivaizdžiai susipykę du vairuotojai.

Iš „Volvo“ visureigio išlipęs vyriškis iš užsipuola kolegą iš BMW. Pastarasis gelbėjasi, skubiai užtrenkęs agresoriui prieš nosį dureles. Tačiau užpuolikas, rodos, siunta dar labiau – tarsi boksininko judesiais pradeda talžyti BMW durelių stiklą.

Kadrai iš liudininkų filmuotos medžiagos/Temos iliustracija
Kadrai iš liudininkų filmuotos medžiagos/Temos iliustracija

„Audi“ su numerio skaičiais 666 vairuotojas buvo surastas, tuo metu bėglio su „Volvo“ gaudynės karštais pėdsakais norimo rezultato nedavė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento