Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prokuratūra prašo suimti į Vilniaus „Rimi“ parduotuvės apsaugininką šovusį vyrą

Vilniaus apygardos prokuratūra trečiadienį kreipėsi į teismą, prašydama suimti pirkėją, kuris Vilniuje sumušė ir šovė į parduotuvės „Rimi“ apsaugos darbuotoją.
Vilniuje „Rimi“ lankytojas sužeidė apsaugininką
Vilniuje „Rimi“ lankytojas sužeidė apsaugininką / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Prokuratūros atstovė Gintarė Šatkauskaitė-Vitkauskienė BNS sakė, kad įtariamąjį prašoma suimti mėnesiui. Teismo posėdis turėtų vykti ketvirtadienį.

Tyrimas dabar atliekamas pagal Baudžiamojo kodekso 135 straipsnį – dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo kitų žmonių gyvybei pavojingu būdu, dėl nukentėjusiojo tarnybos pareigų vykdymo.

Kaip skelbta, konfliktas dėl apsauginės veido kaukės nedėvėjimo kilo L.Asanavičiūtės gatvėje esančioje parduotuvėje „Rimi“.

„16.15 val. įvyko konfliktas tarp apsaugos darbuotojo ir pirkėjo dėl apsauginės veido kaukės. Konflikto metu pirkėjas panaudojo teisėtai laikomą „Glock“ pistoletą ir apsaugos darbuotojui peršovė koją“, – sakė policijos atstovas Ramūnas Matonis.

Policijos duomenimis, 1983 metais gimęs apsaugos darbuotojas išgabentas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę, jo gyvybei pavojus negresia. 1979 metais gimęs įtariamasis sulaikytas, ginklą paėmė policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas