Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radviliškio pareigūnai sulaikė cigarečių prikimštą „VW Passat“

Radviliškyje sulaikytame automobilyje pareigūnai rado šešis tūkstančius pakelių cigarečių. įtariama, kad asmenys cigaretes ketino išvežioti po pardavimo punktus.
Šiaulių policija sulaikė 6000 pakelių kontrabandinių cigarečių.
Šiaulių policija sulaikė 6000 pakelių kontrabandinių cigarečių. / Šiaulių AVPK nuotr

Liepos 21 dieną 10 val. 35 min. Radviliškyje, Šiaulių g., policijos pareigūnai sulaikė automobilį „VW Passat“, kurį vairavo 25-erių vairuotojas.

Automobilyje rasta ir paimta 5500 cigarečių pakelių „NZ Gold Super Slim“ bei 500 cigarečių pakelių „Minsk Super Slim“ su Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariama, kad cigaretės buvo vežamos išdalinti į platinimo taškus, tačiau to padaryti nepavyko.

Jauno vyro elgesys pareigūnams sukėlė įtarimų, todėl jie nusprendė patikrinti ne tik dokumentus, bet ir paprašė parodyti, kas vežama bagažinėje.

Joje buvo rasti juodi plastikiniai maišai, kuriuose matėsi sudėti cigarečių pakeliai. Paaiškėjo, kad 25 metų Šalčininkų gyventojas gabena 12 dėžių kontrabandinių cigarečių. 6000 cigarečių pakelių vertė – apie 18 000 eurų.

Dėl šios nusikalstamos veiklos jam pradėtas ikiteisminis tyrimas Kontrabandinės cigaretės – galimai šalčininkiečio verslas, mat turimais duomenimis, vyras beveik kas mėnesį važiuoja į Baltarusiją.

Praėjusią savaitę pareigūnai iš apyvartos paėmė per 5000 pakelių kontrabandinių cigarečių, skirtų Šiaulių ir Kelmės rinkai. 3500 pakelių automobiliu vežė 33 metų Kauno rajono gyventojas.

Iš viso per šių metų 1-ąjį pusmetį Šiaulių apskrities policijos pareigūnai iš nelegalios apyvartos paėmė beveik 30 000 pakelių kontrabandinių cigarečių. Lyginant su praėjusių metų analogišku laikotarpiu, tai – pusantro karto didesnis kiekis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas